Mai mulți jucători și oficiali ai celor de la PSG și-au manifestat public dorința ca Lionel Messi să semneze din vară cu clubul parizian, iar acest lucru i-a deranjat foarte mult pe cei de la Barcelona. Ronald Koeman a luat poziție față de atitudinea reprezentanților vicecampioanei Europei, spunând că dau dovadă de o lipsă de respect, invocând și faptul că cele 2 echipe se vor întâlni în meci direct în optimile Champions League.
"Mie mi se pare o lipsă de respect. Este greșit să spui așa ceva, mai ales înaintea meciului din UEFA Champions League. Nu este corect și nu cred că arată respect față de Barcelona vorbind despre un jucătorul nostru", a declarat Koeman în urmă cu câteva zile.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2960161.jpg
Liga Campionilor UEFA
Barcelona poate câștiga mai mult decât 3 puncte cu Inter! Miza pusă în dubla manșă cu italienii
ACUM 9 ORE
Olandezul a primit însă un răspuns pe măsură și nu din partea celor de la PSG, ci de la Rudi Garcia. Antrenorul lui Olympique Lyon l-a acuzat pe Koeman că a procedat exact la fel înaintea acestui sezon, când a declarat de mai multe ori că și-l dorește pe Memphis Depay, fotbalist aflat sub contract cu echipa franceză.
"Am citit că Ronald Koeman a fost un pic ofensat de faptul că PSG a vorbit despre Leo Messi înainte de confruntarea din Champions League dintre PSG și Barcelona. Dar el nu s-a sfiit să vorbească despre Memphis Depay chiar și după ce perioada de transferuri s-a încheiat.", a spus Rudi Garcia într-un interviu acordat pentru BeIN Sports.
https://i.eurosport.com/2020/08/21/2867680.jpg

Koeman a insistat pentru aducerea lui Memphis Depay la Barcelona

Imediat după ce a fost numit pe banca Barcelonei, Ronald Koeman a declarat public că are nevoie de jucători noi. Olandezul a renunțat la Luis Suarez și a insistat pentru transferul lui Memphis Depay, fotbalist pe care îl cunoaște foarte bine de la națioanla Olandei.
Oficialii Barcelonei au încercat să-i facă pe plac managerului olandez, dar prețul cerut de Lyon pentru jucător a fost unul foarte mare, iar situația financiară a catalanilor nu este tocmai roz, astfel că tranzacția a picat.
Chiar și după startul acestui sezon, Koeman a menționat că Depay rămâne un obiectiv pentru el. Contractul fotbalistului olandez cu Lyon expiră în vara acestui an și sunt șanse mici ca el să continue la formația din Ligue 1. Dacă Ronald Koeman va rămâne la Barcelona și în sezonul viitor e posibil ca Depay să ajungă până la urmă pe Camp Nou, deși va avea cu siguranță mai multe oferte de la echipe de top.
https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988433.jpg
Liga
Urmașul lui Messi, într-un regres total față de anii trecuți! Barcelona e disperată
26/09/2022 LA 09:01
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
25/09/2022 LA 16:47