După ce o serie de accidentări foarte grave care amenințau să-i încheie prematur cariera, Santi Cazorla va continua să joace fotbal la nivel profesionist chiar dacă a împlinit deja 35 de ani. Gruparea qatareză Al Saad este următoarea destinație a spaniolului, care a anunțat oficial pe contul de Twitter înregimentarea lui Cazorla.
”Bine ai venit la clubul nostru. Îți dorim tot ce este mai bun și credem că putem obține multe performanțe împreună. Mulțumim foarte mult!”, a fost mesajul postat de gruparea din Qatar.
Premier League
Liverpool și Manchester City s-au distrat în Cupa Ligii! Eroul serii, dat de echipa "Albinelor"
ACUM 5 ORE

Talent uriaș distrus de accidentări

Crescut la grupele de copii și juniori ale lui Real Oviedo, Cazorla a jucat în prima ligă spaniolă pentru Villarreal și Malaga înainte să fie trasferat în Premier League la Arsenal. Pe Emirates a petrecut 6 sezoane, dar accidentările foarte grave l-au obligat să stea foarte mult în afara terenului și la un moment dat păreau să-i pună capăt carierei.
Acum 2 ani a revenit în Spania, la Villarreal, iar aseară, la capătul meciului cu Eibar el a fost purtat pe brațe de colegii săi, după ce anunțase în prealabil că acesta era ultimul său meci în La Liga. Multă lume se aștepta să fie și ultimul meci al carierei, însă Cazorla va continua să evolueze în fotbalul profesionist cel puțin încă un sezon.
https://i.eurosport.com/2015/11/18/1734943.jpg
Santi Cazorla are 81 de selecții și 15 goluri marcate pentru naționala Spaniei, cu care a cucerit 2 titluri europene, în 2008 și 2012. Cu siguranță, prezența pe banca celor de la Al Saad a lui Xavi a cântărit foarte mult în decizia mijlocașului de accepta o aventură în Orientul Mijlociu.
Fotbal
Încă o remontada marca Diego Simeone! Atletico Madrid, noul lider în la Liga
ACUM 6 ORE
Fotbal
Rapid București, calificare dramatică la miezul nopții în "optimile" Cupei României
ACUM 7 ORE