După ce o serie de accidentări foarte grave care amenințau să-i încheie prematur cariera, Santi Cazorla va continua să joace fotbal la nivel profesionist chiar dacă a împlinit deja 35 de ani. Gruparea qatareză Al Saad este următoarea destinație a spaniolului, care a anunțat oficial pe contul de Twitter înregimentarea lui Cazorla.
”Bine ai venit la clubul nostru. Îți dorim tot ce este mai bun și credem că putem obține multe performanțe împreună. Mulțumim foarte mult!”, a fost mesajul postat de gruparea din Qatar.
Liga
Xavi, pregătit să o antreneze pe Barcelona! Ce va aduce pe Camp Nou fostul fotbalist
29/10/2021 LA 09:06

Talent uriaș distrus de accidentări

Crescut la grupele de copii și juniori ale lui Real Oviedo, Cazorla a jucat în prima ligă spaniolă pentru Villarreal și Malaga înainte să fie trasferat în Premier League la Arsenal. Pe Emirates a petrecut 6 sezoane, dar accidentările foarte grave l-au obligat să stea foarte mult în afara terenului și la un moment dat păreau să-i pună capăt carierei.
Acum 2 ani a revenit în Spania, la Villarreal, iar aseară, la capătul meciului cu Eibar el a fost purtat pe brațe de colegii săi, după ce anunțase în prealabil că acesta era ultimul său meci în La Liga. Multă lume se aștepta să fie și ultimul meci al carierei, însă Cazorla va continua să evolueze în fotbalul profesionist cel puțin încă un sezon.
https://i.eurosport.com/2015/11/18/1734943.jpg
Santi Cazorla are 81 de selecții și 15 goluri marcate pentru naționala Spaniei, cu care a cucerit 2 titluri europene, în 2008 și 2012. Cu siguranță, prezența pe banca celor de la Al Saad a lui Xavi a cântărit foarte mult în decizia mijlocașului de accepta o aventură în Orientul Mijlociu.
Fotbal
Răzvan Burleanu a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României
ACUM O ORĂ
Fotbal
Edi Iordănescu, primele reacții din postura de selecționer: "Am fost susținut de americani"
ACUM 2 ORE