Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După 9 luni la Al Nassr, Ronaldo și-ar fi anunțat șefii ce planuri are și de unde vrea să se retragă. Anunțul saudiților

Maria Olteanu

Publicat 09/10/2023 la 19:11 GMT+3

Cristiano Ronaldo a ajuns în finalul lui 2022 la Al Nassr, în Arabia Saudită, după ce a decis să lase în spate campionatul din zona Europei. La nouă luni distanță de la transferul său, starul portughez se pare că și-ar fi planificat viitorul, anunțându-i pe șefii săi ce decizie a luat vizavi de contractul său și momentul retragerii.

Nassr's Portuguese forward #07 Cristiano Ronaldo reacts during the AFC Champions League group E football match between Saudi al-Nassr SC and Tajikistan's FC Istiklol at King Saud University Stadium in Riyadh on October 2, 2023.

Credit imagine: AFP

Cristiano Ronaldo s-a transferat în ultimele zile din 2022 în Arabia Saudită, la Al Nassr, acolo unde a semnat un contract valabil pe două sezoane și jumătate, urmând a primi un salariu uriaș la echipa sa.
Ronaldo s-a integrat rapid la noua sa formație și a reușit să presteze fotbalul pe care oamenii din jurul lui îl așteptau.
În actuala ediție, lusitanul are 11 goluri și 6 pase decisive în 11 meciuri în toate competițiile, iar recent a vorbit cu oficialii lui Al Nassr despre viitorul său în Golf și momentul în care a decis să se retragă.
Ronaldo participă acum alături de naționala Portugaliei în preliminariile EURO 2024. Acesta și-a anunțat șefii că intenționează să își prelungească înțelegerea cu echipa sa, la care ar urma să evolueze până la 42 de ani, ca mai apoi să se retragă din fotbal.
"Cristiano Ronaldo a informat conducerea clubului Al-Nassr, înainte de a se alătura lotului naționalei Portugaliei, că-și dorește să-și prelungească înțelegerea până la începutul anului 2027.
Cristiano vrea să joace la Cupa Mondială din 2026 din postura de fotbalist al celor de la Al-Nassr, apoi își va anunța retragerea din fotbal", au transmis arabii.
Citește și:

IBRAHIMOVIC ÎL PUNE "LA COLȚ" PE RONALDO PENTRU TRANSFERUL LA ARABI

Zlatan Ibrahimovic a împlinit 42 de ani la mijlocul săptămânii trecute. Suedezul, care s-a retras din fotbal la sfârșitul sezonului 2022/23, i-a oferit în această perioadă un interviu jurnalistului Piers Morgan.
Întregul material a fost publicat joi, iar în discuția avută au fost punctate mai multe subiecte, printre care și mirajul de a lăsa în urmă performanța pentru banii arabilor. Cristiano Ronaldo, unul dintre marii rivali ai lui Ibra în ultimul deceniu și jumătate, a acceptat în iarnă oferta celor de la Al Nassr, care au pus la "bătaie" un salariu de aproximativ 200 de milioane de euro pentru portughez.
Ibrahimovic crede că CR7 nu ar fi trebuit să dea curs unei astfel de solicitări, chiar dacă are 38 de ani. Prin tot ceea ce a făcut în ultimele două decenii, lusitanul trebuia să se retragă în glorie, de la o formație care se luptă pentru trofee în fotbalul mare, crede fostul mare atacant nordic.
"Și eu am avut, la rândul meu o astfel de ofertă, din China. Întrebarea pe care ți-o pui în astfel de momente e: ce îți dorești? Ce obiective ai? Am mai spus-o, sunt anumiți jucători care trebuie să își termine carierele la cel mai înalt nivel.
Trebuie să rămâi în memoria tuturor pentru talentul tău, pentru ce ai făcut pe teren, nu pentru cât ai câștigat. Pentru asta te antrenezi zi de zi, pentru asta vrei să fii recuoscut.
Există însă și o categorie de jucători care nu au câștigat foarte mult în carieră și pe care îi înțeleg că dau curs unor astfel de oferte", a spus Ibra în interviul cu Piers Morgan.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo