Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe și Haaland, printre starurile pe care le vor echipele din Arabia Saudită în mercato! Lista completă

Bianca Dumitru

Publicat 26/12/2023 la 19:01 GMT+2

Echipele din Arabia Saudită au transferat în vara acestui an mai multe vedete din fotbalul european, în încercarea lor de a atrage tot mai mult atenția asupra competiției saudite. Oficialii au acum alte ținte importante, vizând inclusiv jucători ca Erling Haaland sau Kylian Mbappe.

Kylian Mbappé face à Metz

Credit imagine: Getty Images

Campionatul Arabiei Saudite a explodat din punct de vedere valoric în vara acestui an, când mai multe staruri din fotbalul european au fost atrase de echipele din Golf cu oferte senzaționale.
Oficialii cluburilor saudite vor să repete "figura" și în următoarele ferestre de mercato. Astfel, șefii echipelor și-ar fi făcut liste impresionante de jucători pe care vor să-i transfere fie în această iarnă, fie la finalul actualei stagiuni.
Conform jurnaliștilor de la FootMercato, 10 nume importante sunt pe lista saudiților, care vizează nu doar jucători cu experiență, aflați în ultimii ani de carieră, ci și fotbaliști mai tineri, care sunt și în atenția multor echipe de top din Europa.
Astfel, printre cei pe numele cărora sunt așteptate oferte se află Mbappe, Haaland, Casemiro, Alexis Sanchez, care e așteptat lângă Benzema, și Raphael Varane, care ar fi respins deja varianta unui transfer în Arabia Saudită.
Lista fotbaliștilor vizați de cluburile din Arabia Saudită:
  • Kylian Mbappe (PSG)
  • Jadon Sancho (Manchester United)
  • Raphael Varane (Manchester United)
  • Casemiro (Manchester United)
  • Hugo Lloris (Tottenham)
  • Thiago Alcantara (Liverpool)
  • Thomas Partey (Arsenal)
  • Luka Modric (Real Madrid)
  • Alexis Sanchez (Inter)
  • Erling Haaland (Manchester City)
Citește și:

"VEDETELE DIN ARABIA SAUDITĂ URĂSC FIECARE SECUNDĂ ACOLO"

Deși câștigă sume importante de bani în Arabia Saudită, nu toți fotbaliștii sunt fericiți acum, în urma pasului făcut în mercato-ul din vară. Jurnaliștii din Anglia au anunțat în octombrie că unii dintre jucători regretă decizia luată.
Charlie Wyett, editorialist al publicației The Sun, a scris că unii dintre sportivi nu s-au acomodat în totalitate și au ajuns să urască fiecare secundă petrecută în Arabia Saudită.
"Câteva vedete care s-au mutat în Arabia Saudită regretă profund că au făcut acest lucru. Unii urăsc fiecare secundă acolo", a scris englezul, care a adăugat faptul că unii s-au aflat în ultimele luni în "situații jenante" pentru că interesul pentru fotbalul din Golf este redus.
Wyett a notat și că fotbaliștii în cauză, ale căror nume nu au fost dezvăluite, și-ar dori să se întoarcă acasă cât mai curând, lucru care nu este atât de ușor de realizat având în vedere contractele semnate între ei și cluburile saudite.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo