Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oferta fabuloasă care i se pregătește lui Messi! Ar urma să câștige de două mai mult decât Ronaldo în Arabia Saudită

Bianca Dumitru

Publicat 03/05/2023 la 22:09 GMT+3

Lionel Messi a fost exclus din lotul lui PSG pentru următoarele două săptămâni și presa franceză a anunțat că starul va pleca de pe Parc de Princes la finalul acestui sezon. Jurnaliștii din Spania au prezentat oferta uriașă pe care o va primi argentinianul de la arabii de la Al-Hilal.

Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi se află în mijlocul unui scandal uriaș în Franța, după ce a fost exclus din lotul lui PSG pentru următoarele două săptămâni și amendat cu aproape 1,5 milioane de euro.
Totul a plecat de la faptul că, după ce a jucat în meciul cu Lorient de duminică seara, starul argentinian nu s-a prezentat luni la antrenament, fiind plecat în Arabia Saudită într-o campanie de promovare a sponsorilor săi. Călătoria ar fi fost făcută fără acordul parizienilor, astfel că Messi a încalcat regulamentul clubului pentru a-și onora promisiunea făcută saudiților.
În urma acestui scandal, PSG ar fi renunțat la planul de a-i reînnoi contractul, iar fotbalistul ar fi anunțat că va pleca în vară de pe Parc des Princes. Messi nu duce lipsă de oferte, fiind dorit atât la Barcelona, cât și în MLS și în Arabia Saudită.
Conform jurnaliștilor As.com, arabii sunt deciși să se facă remarcați, pregătindu-i o ofertă fabuloasă argentinianului. Cei de la Al-Hilal vor să-i acorde un salariu de 400 de milioane de euro pe sezon, de două ori mai mare decât cel pe care îl încasează Cristiano Ronaldo la Al-Nassr.
Aceștia sunt extrem de determinați să crească nivelul fotbalului din Arabia Saudită, în încercarea lor de a ajunge să găzduiască o ediție viitoare a Cupei Mondiale, iar dacă le va accepta contractul, Messi va deveni cel mai bine plătit jucător din istorie.
Cu toate astea, presa internațională a scris în mai multe rânduri în ultimele săptămâni că argentinianul vrea să mai rămână cel puțin un sezon în fotbalul european.
Citește și:

CUM ARATĂ OFERTA BARCELONEI PENTRU MESSI

O altă variantă a lui Lionel Messi este Barcelona, dar este clar că mutarea nu este ușor de realizat, din cauza problemelor financiare ale clubului blaugrana.
Jurnaliștii publicației catalane Sport au anunțat la finalul lunii aprilie cum arată oferta pe care șefii de pe Camp Nou i-o pregătesc fotbalistului de 35 de ani.
Potrivit sursei citate, oficialii Barcelonei ar urma să-i propună un contract pentru următoarele două sezoane, înțelegere care ar urma să includă o clauză prin care argentinianul să poată pleca în 2024 de la echipă, în cazul în care își dorește acest lucru.
În ceea ce privește salariul pe care Messi l-ar putea primi pe Camp Nou, acesta se ridică la 25 de milioane de euro brut, adică 13 milioane de euro net.
Această sumă reprezintă doar un sfert din cât încasa fotbalistul la Barcelona înainte de plecarea la PSG, dar Leo ar urma să-și suplimenteze veniturile din bani pentru drepturile de imagine, care ar putea să fie de până la 4 ori mai mari.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo