Barcelona a fost cât pe ce să-și piardă în această fereastră de transferuri super-starul din echipă, pe Leo Messi, care înștiințase conducerea clubului catalan că vrea cu orice preț să plece. După un scandal intern uriaș, argentinianul a ales să nu acționeze în instanță clubul la care a evoluat toată cariera și să opteze pentru opțiunea amiabilă. Chiar și așa, suporterii sunt în continuare extrem de nemulțumiți.
Situația pandemiei de coronavirus la nivelul Europei este din ce în ce mai dificilă. Numerele cresc de la zi la zi, iar în Spania se preconziează că la începutul noului sezon din La Liga, cel puțin în primele luni, fanii nu vor avea acces pe stadioane. Barcelona a încercat să găsească variante pentru suporterii cu abonamente pe întreg sezonul. Una dintre posibilități o reprezintă șansa de a le oferi fanilor o perioadă de inactivitate, mai ales pentru cei care nu au vrut sau nu au putut să plătească abonamentul pentru acest sezon. Potrivit Mundo Deportivo, aproximativ 21.000 de membri au optat pentru această variantă. Toți cei 21.000 de fani au garantat astfel menținrea abonamentelor.

Fanii Barcelonei anunță o grevă de amploare după scandalul plecării lui Messi de pe Camp Nou

Liga Campionilor UEFA
Bayern, cel mai bun start din istorie în Champions League. Cum arată cotele la câștigarea trofeului
ACUM 6 ORE
Dintre cei 83,500 de membrii abonați pe Camp Nou, în jur de 21,000 au renunțat la abonamentele lor de anul acesta, ceea ce înseamnă că mai rămân aproximativ 62,500 de suporteri catalani dispuși să meargă pe Camp Nou atunci când li se va permite accesul. Tot mai mulți suporteri catalani au ieșit pe străzile din Barcelona după ce Messi le-a spus oficialilor clubului că vrea să plece.
Suporterii sunt în continuare nemulțumiți de cum a gestionat Josep Maria Bartomeu această situație și vor să organizeze o grevă de amploare, în care să le demonstreze celor din conducere greșeala uriașă pe care erau cât pe ce s-o comită în această fereastră de transferuri.
Fotbal
Haller, eroul neașteptat care domină Champions League. Cifre ireale în 2021 pentru vârful lui Ajax
IERI LA 06:38
Liga Campionilor UEFA
Guardiola, declarația serii în Ligă: "Nu poți găti delicios, dacă nu stai destul în bucătărie"
IERI LA 05:39