Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Coincidența care îi leagă pe Ianis și Gică Hagi după titlul cucerit de Rangers în Scoția

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 07/03/2021 la 16:15 GMT+2

Ianis Hagi tocmai a câștigat primul titlu din carieră. Rangers a devenit campioană după 10 ani de așteptare.

Ianis Hagi & Gheorghe Hagi

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Andrei Bobeică
Ieri, Rangers a învins-o pe St. Mirren cu 3-0, tabela fiind închisă de jucătorul român. Celtic a obținut doar o remiză astăzi cu Dundee Utd, astfel că echipa antrenată de legendarul Steven Gerrard a devenit campioană matematic.

Coincidență pentru Ianis și Gică Hagi

Ianis Hagi a reușit să-și adauge în palmares primul titlu la vârsta de 22 de ani. Tatăl său a câștigat primul titlu din carieră tot la vârsta de 22 de ani, cu Steaua București.
Până la această vârstă, Ianis Hagi a mai reușit să câștige 3 trofee. Are în palmares Cupa și Supercupa României, obținute cu Viitorul în sezonul 2018/2019 și Supercupa Belgiei, câștigată cu Genk în 2019.

Ianis Hagi, 3 trofee în plus la 22 de ani

Spre deosebire de fiul său, Gică Hagi, la 22 de ani, nu mai avea niciun trofeu. Titlul câștigat cu Steaua în sezonul 1986/1987 a fost și primul trofeu din carieră. Considerat cel mai bun fotbalist român din carieră, Gică Hagi a strâns 19 titluri în cariera sa.
Și pentru Steven Gerrard este primul trofeu ca antrenor din carieră. Rangers este prima echipă pe care englezul o antrenează și este la al 3-lea an pe banca scoțienilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo