Articol scris de Andrei Bobeică
Rangers e prima echipă din cariera de antrenor a lui Gerrard și poate câștiga deja primul trofeu cu echipa la care joacă și Ianis Hagi.
"Nu cred că a existat o victorie mai importantă decât asta de când sunt la Rangers. A fost o zi cu emoții, când am ajuns la stadion și am văzut suporterii, a fost un sentiment incredibil.", a declarat Stevie G la finalul meciului.
Scottish Premiership
EXCLUSIV. "Sunt invidios pe el" Reacția lui Goian după ce Hagi a câștigat titlul cu Rangers
07/03/2021 LA 15:27

Gerrard, impresionat de jucătorii săi, dar și de fanii echipei

"Nu pot să-mi descriu în cuvinte echipa. Sunt aici de 3 ani și a fost o călătorie infernală. Nu am fost mereu sus, dar nu am decât aplauze pentru jucătorii mei. Au jucat astăzi cu maturitate, cu control, cu stil și cred că am marcat 3 goluri incredibile. Am făcut acest loc o fortăreață în campionat și jucătorii sunt la un nivel înalt în acest moment. Acest club a fost jos și s-a întors în ultimii 10 ani. Eu am făcut parte din ultimii 3, dar vă pot spune că am simțit afecțiunea și susținerea fanilor și știu prin ce au trecut."
"Pot să înțeleg momentele de azi. Dar cred că e important să rămână în siguranță în această perioadă și noi vom încerca să fim umili și să ne concentrăm pe meciurile rămase pentru că mai sunt multe partide importante și vrem mai mult.", a mai adăugat Gerrard.

Rangers, primul titlu după 10 ani

Rangers a învins-o pe St. Mirren, scor 3-0, în etapa a 31-a din Scoția și se află foarte aproape de cucerirea primului titlu de campioană după o pauză de 10 ani.
Kent a deschis scorul pe Ibrox în minutul 14, iar Morelos a dublat avantajul trupei lui Gerrard 2 minute mai târziu. Ianis Hagi a stabilit scorul final în debutul reprizei a doua, cu un șut la colțul scurt, din interiorul careului.
Scottish Premiership
Coincidența care îi leagă pe Ianis și Gică Hagi după titlul cucerit de Rangers în Scoția
07/03/2021 LA 14:15
Scottish Premiership
Ianis Hagi nu va fi titular în derbyul Rangers - Celtic, primul meci din 2021
02/01/2021 LA 07:49