Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Informații de ultimă oră despre starea lui Ianis Hagi! Ce a declarat Steven Gerrard

Bianca Dumitru

Publicat 10/09/2021 la 19:20 GMT+3

Ianis Hagi a fost depistat pozitiv, în această săptămână, cu noul coronavirus și a ratat meciul României cu Macedonia de Nord din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Fotbalistul nu va juca nici în partida lui Rangers cu St. Johnstone, dar starea sa este bună.

Ianis Hagi

Credit imagine: Getty Images

La începutul acestei săptămâni, Ianis Hagi a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în timp ce se afla la Skopje, în cantonamentul echipei naționale a României, pentru meciul cu Macedonia de Nord din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar.
Fotbalistul în vârstă de 22 de ani s-a întors în România, unde se află în izolare. Starea sa de sănătate este bună, potrivit declarațiilor făcute de antrenorul său de la Rangers, Steven Gerrard. Acesta a vorbit în cadrul conferinței de presă dinaintea partidei cu St. Johnstone despre absența lui Hagi:
"Suntem într-o formă bună, dar Ianis Hagi nu va fi disponibil, evident. Am vorbit cu el și mi-a spus că nu are niciun simptom, acestea sunt vești bune. Voi discuta din nou cu el", a spus Gerrard, citat de Glasgow Live.
Pe lângă duelul din Premiership, mijlocașul român nu va fi prezent nici la meciul din grupele Europa League cu Olympique Lyon, programat joi, 16 septembrie, de la ora 22:00.
În startul sezonului 2021/22, Ianis Hagi a adunat 6 apariții în tricoul lui Rangers, reușind două goluri și un assist.

România, remiză albă în Macedonia de Nord

Miercuri, echipa națională a României a remizat, scor 0-0, cu Macedonia de Nord în partida din a 6-a etapă a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.
În total, în cele trei partide disputate în această lună, echipa lui Mirel Rădoi a acumulat 7 puncte, ajungând pe locul 3 în clasamentul grupei J, cu 10 puncte, cu unul mai puțin decât ocupanta locului 2, Armenia, și cu 5 puncte în spatele liderului Germania.
Pentru 'tricolori' urmează în octombrie partidele cu Germania, în deplasare, și Armenia, pe teren propriu.
Leeds - Liverpool
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo