Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rangers, dispusă să renunțe la Ianis Hagi! Motivul pentru care românul ar putea pleca din Scoția

Bianca Dumitru

Publicat 25/07/2021 la 12:59 GMT+3

Ianis Hagi s-ar putea despărți în această vară de Rangers. Scoțienii sunt dispuși să renunțe la românul dorit, printre altele, de Sevilla, dar și la Alfredo Morelos, unul dintre golgeterii echipei în sezonul 2020/21.

Ianis Hagi

Credit imagine: Eurosport

Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers în această perioadă de mercato. Potrivit site-ului GiveMeSport.com, șefii lui Rangers ar fi dispuși să îi dea drumul românului, dar și lui Alfredo Morelos, unul dintre golgeterii echipei.
Această decizie a scoțienilor are la bază faptul că, în urma evoluțiilor bune din sezonul precedent, cotele de piață ale celor doi au crescut, iar Rangers vrea să profite de acest lucru pentru a suplimenta bugetul clubului. Antrenorul echipei, Steven Gerrard, nu este de acord cu această hotărâre luată de conducere, dorindu-și să ajungă în grupele Champions League în acest sezon.
Ianis Hagi, cotat de site-ul transfermarkt.com la 6,5 milioane de euro, este dorit de Sevilla, iar Morelos se află în atenția celor de la Porto

Hagi, cel mai bun pasator din Premiership

În stagiunea 2020/21, Ianis Hagi a adunat 45 de apariții în tricoul lui Rangers, înscriind 8 goluri și oferind 15 pase decisive în toate competițiile. 12 dintre assist-uri au fost reușite în campionatul Scoției, românul remarcându-se drept cel mai bun pasator din Premiership.
La revenirea în lot după vacanță, românul s-a declarat nerăbdător să evolueze în cea mai importantă competiție de pe continent.
"Am încercat să realizez cât de important a fost acest moment pentru club, dar probabil îmi voi da seama abia când mă voi lăsa de fotbal și voi sta pe o canapea gândindu-mă la cariera mea. Cred că adevărata bucurie va veni peste 10, 15 sau 20 de ani, abia atunci voi simți ce mult a însemnat acest sezon. Oricum, la acel meci a fost un sentiment incredibil, am devenit practic campioni.
E greu să găsesc cuvinte care să descrie acea stare, dar am simțit în primul rând ușurare. Când revăd fazele de la meciul cu St. Mirren, îmi dau seama că nu voi uita asta cât voi trăi. Dar cred că deși am marcat 9 goluri, unele decisive, sunt mulțumit de pasele mele de gol. Cele mai multe au venit când scorul era egal, sau când Rangers avea avantaj minim.
Asta mă face fericit, faptul că am fost acolo când echipa a avut nevoie de mine. Abia aștept și meciurile din Champions League, sunt mult diferite de cele din campionat, e o altă provocare, sunt adversari foarte buni", a declarat atunci Hagi, pentru revista lui Rangers.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo