Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Revenirea lui Ianis Hagi pe teren se amână! Anunțul antrenorului lui Rangers despre internaționalul român

Irina Aldea

Publicat 03/04/2022 la 18:25 GMT+3

Ianis Hagi s-a accidentat la finalul lunii ianuarie, fiind nevoit să treacă printr-o perioadă de recuperare de cel puțin 6 luni. De curând, fotbalistul a aflat că va rata cel mai probabil și startul sezonului viitor.

Ianis Hagi

Credit imagine: Getty Images

Ianis Hagi s-a accidentat la sfârșitul lunii ianuarie, în meciul dintre Rangers și Stirling din optimile Cupei Scoției. Românul a suferit o ruptură de ligamente și a fost operat, având acum în față o perioadă lungă de recuperare. Fotbalistul nu va mai evolua deloc în acest sezon competițional.
Deși spera să ia startul în primele meciuri programate în sezonul viitor, se pare că internaționalul român va rata debutul. Anunțul a fost făcut chiar de antrenorul lui Rangers, Giovanni van Bronckhorst. Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a declarat că Hagi jr. va lipsi de pe teren mai mult decât se credea inițial, semn că accidentarea suferită e mai gravă și necesită mai mult timp de recuperare.
CITEȘTE ȘI:

Ianis Hagi, în pericol să rateze startul sezonului viitor cu Rangers

Inițial, clubul de pe Ibrox Park anunțase că Ianis va lipsi până în vară, dar se pare că estimarea scoțienilor a fost greșită: "Este probabil ca Hagi să rateze și începutul sezonului viitor, sperăm ca recuperarea lui să decurgă fără probleme", a declarat Giovanni van Bronckhorst pentru The Scottish Sun.
În orice caz, Ianis Hagi a declarat la începutul lunii martie că se simte bine, mai ales mental, și se pregătește pentru revenire: "Sunt bine, mai ales din punct de vedere mental. Am ajuns într-o etapă bună. Am acceptat accidentarea, iar acum lucrez doar să îmi revin", a declarat Hagi la aniversarea a 150 de ani pentru Glasgow Rangers.
Înainte de accidentarea din ianuarie, Ianis Hagi a reușit câteva prestații foarte bune care l-au adus în atenția mai multor cluburi importante din Europa. Printre altele, românul în vârstă de 23 de ani este dorit de AS Roma, Aston Villa, noua echipă a lui Steven Gerrard, și Galatasaray.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo