Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția presei din Scoția după vestea acordului dintre Ianis Hagi și Galatasaray! "Moștenirea tatălui său va continua"

Bianca Dumitru

Publicat 01/04/2024 la 11:27 GMT+3

Ianis Hagi este foarte aproape de a semna cu Galatasaray, club pentru care tatăl său a scris istorie. După dezvăluirea făcută de jurnaliștii turci, presa din Scoția a comentat și ea această mutare posibilă.

Ianis Hagi (România)

Credit imagine: facebook

Ianis Hagi, care nu a prins prea multe minute în Spania, acolo unde este împrumutat în actualul sezon de cei de la Rangers, este aproape de a începe o nouă aventură din următoarea stagiune.
Presa din Turcia a anunțat în weekend-ul recent încheiat că mijlocașul de 25 de ani ar fi bătut palma cu cei de la Galatasaray pentru un transfer, Ianis urmând a se alătura, din sezonul 2024/25, clubului la care tatăl său a scris istorie.
Vestea acordului dintre Hagi și șefii echipei Cim Bom Bom nu a fost ignorată de scoțieni, care au dezbătut subiectul, în condițiile în care românul este legitimat la Rangers, club la care ar fi trebuit să revină la vară, după încheierea împrumutul în Spania.
Citește și:

Reacția presei din Scoția după vestea acordului dintre Ianis Hagi și Galatasaray

Jurnaliștii din Scoția au scris că despărțirea lui Ianis Hagi de Rangers este iminentă și au punctat importanța transferului la Galatasaray ținând cont de "moștenirea" lăsată de Gică Hagi la clubul din Istanbul.
"Ianis Hagi este de acord cu plecarea de la Rangers, iar moștenirea tatălui său de la Galatasaray va continua. Creatorul de joc se va alătura giganților din Istanbul.
Ianis Hagi e gata să se îndepărteze definitiv de Rangers, Galatasaray fiind pe punctul de a semna cu mijlocașul", au scris scoțienii de la Daily Record.
De-a lungul carierei, Ianis Hagi a evoluat la Fiorentina, Genk, Rangers și Alaves. În acest moment, mijlocașul de 25 de ani are o cotă de piață de 2,5 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo