Repubblica.it susține că Bernard Arnault, al treilea cel mai bogat om din lume, potrivit Forbes, se gândește să cumpere formația din Serie A. 105,8 miliarde de dolari este averea francezului de 70 de ani, care deține branduri de lux, printre care Luis Vuitton, Sephora și Moet Hennessy. Bernard Arnault este pe locul al treilea în topul celor mai bogați oameni din lume, după Jeff Bezos (109,8 miliarde de dolari) și Bill Gates (106,3 miliarde de dolari).
Conform jurnaliștilor italieni, miliardarul își dorește să aducă pe San Siro două nume mari din Europa: Pep Guradiola, managerul lui Manchester City, campioana en-titre din Premier League și Leo Messi, fotbalistul cu cele mai multe Baloane de Aur câștigate.
Pentru ca visul suporterilor din Milano să devină realitate, Arnault trebuie să cumpere clubul de la Elliott Management Corporation, societatea care deține acțiunile echipei de pe San Siro.
Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi înainte de debutul în UCL
ACUM 8 ORE
https://i.eurosport.com/2019/12/05/2730473.jpg

Guardiola și Messi, din nou împreună?

Parteneriatul Guardiola - Messi s-a dovedit impresionant pe vremea când actualul manager al lui Manchester City se afla pe banca Barcelonei. Chiar din acea perioadă datează singurele trofee Champions League obținute de tehnicianul de 48 de ani: în sezonul 2008/2009 și 2010/2011, cu Leo Messi în atacul catalanilor. Totuși, chiar și dacă miliardarul francez ar reuși să ajungă la conducerea lui AC Milan, transferul lui Leo Messi nu va fi deloc ușor de realizat. Argentinianul susține că vrea să-și încheie cariera pe Camp Nou, acolo unde a ajuns în urmă cu 16 ani.
"Eu vreau să rămân aici. Nu am vorbit momentan cu clubul despre reînnoirea contractului. Nu am avut niciodată probleme cu clubul. Ideea mea este să-mi închei cariera aici pentru că asta simt pentru club, pentru familie, pentru cât de bine ne simțim în oraș și nu vrem să schimbăm mediul în care se află copiii. Ideea mea este să trăim aici.", spunea Messi într-un interviu recent.
AC Milan se află într-o situație delicată în prezent. Clubul din Milano se află pe locul 11 în Serie A, cu 5 victorii și cu 20 de puncte în spatele rivalei din oraș, Inter, liderul actual din Italia.
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
15/09/2021 LA 13:27
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21