Articol scris de Romeo Ene
Andrea Agnelli îşi doreşte un nou început pentru Juventus, iar pentru asta va urma mai mulţi paşi, mai întâi va numi antrenorul, iar ulterior se va ocupa de strategia clubului pentru sezonul viitor.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06

Juventus ţinteşte revenirea în prim-planul fotbalului mondial

Andrea Pirlo va fi îndepărtat de la Torino după doar un sezon ca antrenor. "Bătrâna Doamnă" a încheiat campionatul pe locul 4 şi a fost eliminată din optimile UEFA Champions League de Porto. Ca o palidă consolare, bianconerii au cucerit Cupa Italiei, după o finală cu Atalanta.
Conform Tuttosport, Pirlo ar fi dorit pe banca lui Sassuolo, acolo unde evoluează şi Vlad Chiricheş, dar momentan nu este nimic concret din partea clubului. Pirlo ar fi tentat de o aventură în străinătate. În orice caz, planul lui Agnelli va continua cu situaţia jucătorilor, astfel intră în discuţie numele lui Ronaldo, al cărui viitor la Torino este incert. Portughezul a vorbit de mai multe ori despre o posibilă revenire la Manchester United, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla cu golgheterul Italiei şi care va fi relaţia dintre el şi Allegri.
Paul Pogba este un jucător care a impresionat sub comanda lui Allegri în mandatul trecut, iar un schimb Ronaldo-Pogba pe axa Torino-Manchester ar fi, probabil, "bomba" verii.
Suporterii lui Juventus l-ar fi dorit pe Zidane mai mult pe banca echipei lor favorite datorită faptului că francezul ar fi venit la Torino doar în cazul în care avea garanţii serioase că echipa va face transferuri interesante, astfel încât Juventus să devină o candidată serioasă la câştigarea UEFA Champions League. Allegri este un tehnician căruia îi place să construiască formații şi care nu are nevoie de un proiect cu nume mari. Ca atare, odată cu revenirea lui Max, Juve nu va putea spera la o "revoluţie" în cadrul lotului şi nici la venirea multor jucători de clasă mondială.

De ce vrea să scape Allegri de Cristiano Ronaldo

Jurnaliștii de la La Repubblica au descoperit că plecarea lui Allegri de la Juventus s-a datorat neînțelegerilor cu președintele Andrea Agnelli în privința lui Cristiano Ronaldo. Antrenorul ar fi solicitat să-l vândă urgent pe portughez, la numai un an de la transferul său de la Real Madrid.
Motivul invocat de tenhnician a fost că Ronaldo blochează ascensiunea tinerilor jucători pe care el intenționa să se bazeze mai mult în sezoanele următoare. Cu toate acestea, Agnelli nu a fost de acord cu despărțirea de Cristiano, iar Allegri a părăsit clubul și a fost înlocuit cu Maurizio Sarri.
Potrivit Gazzettei dello Sport, viziunea lui Allegri nu s-a schimbat, iar italianul va solicita din nou conducerii să-l vândă pe Cristiano. De această dată, Allegri ar putea avea câștig de cauză, ținând cont de ultimele evenimente de la echipă.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17