Arturo Vidal a fost unul dintre protagoniștii din "Derby D'Italia". Chilianul a deschis scorul cu o lovitură de cap și a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Conte în victoria extrem de importantă contra lui Juventus.
Înainte de startul partidei însă, mijlocașul chilian a fost surprins de camere sărutând fără să vrea stema lui Juventus de pe tricoul lui Chiellini, în momentul în care se îmbrățișa cu fostul său coechipier.
Liga Campionilor UEFA
Cuvinte grele adresate de Vidal arbitrului partidei cu Real Madrid! Ce vorbe l-au costat eliminarea
26/11/2020 LA 16:56

Vidal a explicat de ce a sărutat stema lui Juventus

Evident, mulți dintre fanii Interului au taxat gestul lui Vidal, dar acesta a ținut să explice că a fost un gest involuntar, sărutul fiind o dovadă de afecțiune față de Giorgio Chiellini, fostul său coleg de la Juventus, cu care a avut o relație specială între 2011 și 2015, perioadă în care a apărat culorile "Bătrânei Doamne".
"Niciodată nu am avut intenția să sărut stema unei alte echipe. Sărutul a fost o demonstrație de afecțiune pentru un om care mi-a fost ca un frate, alături de care am trăit ani minunați acolo și pe care îl iubesc. Îmi respect echipa, fanii și oamenii care au avut încredere în mine. Îmi voi da sufletul pentru această echipă. Forza Inter.", a scris Vidal pe contul personal de Instagram.
Inter a câștigat cu 2-0 derby-ul cu Juventus și a egalat-o pe Milan în fruntea clasamentului, dar "rossonerii" au un meci mai puțin disputat (joacă deseară la Cagliari). Pe lângă faptul că rămâne aproape de marea rivală din oraș, Inter a lasat-o la 7 puncte în spate pe Juventus, iar formația torineză va trebui să aibă un parcurs aproape perfect în continuare pentru a se implica în lupta pentru Scudetto.
Fotbal
Un star i-a spus "adio" Barcelonei! Mesajul emoționant al lui Messi, la despărțire
21/09/2020 LA 06:28
Liga
Dezvăluire tulburătoare despre un jucător al Barcei: "Toată lumea știe că bea peste măsură"
16/05/2020 LA 05:34