Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aventura lui Romario Benzar la Lecce s-a încheiat. Unde va juca internaționalul român

Cosmin Cioboata

Actualizat 16/01/2020 la 11:49 GMT+2

Romario Benzar va fi împrumutat de Lecce la Perugia în această iarnă, potrivit DigiSport.

benzar perugia

Credit imagine: Eurosport

Ajuns în vară la Lecce, Benzar nu s-a impus în campionatul Italiei și, în final, oficialii formației din Serie A au decis să-l trimită la altă echipă.
"Benzar a avut probleme de adaptare. Nu s-a acomodat și atunci e normal să schimbe aerul.", a spus Mauro Meluso, directorul sportiv al lui Lecce.
Jucătorul de 27 de ani nu a impresionat prin evoluțiile sale, iar odată cu transferul noului fundaș dreapta, Giulio Donati, Benzar a devenit abia a treia opțiune pentru tehnicianul Fabio Liverani.
Cumpărat de la FCSB în shimbul sumei de 2 milioane de euro, Benzar a bifat numai 4 apariții în tricoul lui Lecce în actualul sezon: 3 în Serie A și unul în Cupa Italiei.
Inter-Lecce, Serie A 2019-2020: Romario Benzar (Lecce) (Getty Images)

Benzar va fi coleg la Perugia cu Vlad Dragomir

Perugia, noua echipă a lui Benzar, este pe locul 8 în Serie B, ultima care asigură prezența la barajul pentru promovare.
La Perugia, fundașul va fi coleg cu Vlad Dragomir, mijlocașul care, în vara trecută, a ajuns alături de România U21 până în semifinalele Campionatului European de tineret.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo