Fotbal
Serie A

Bătălia pentru Chris Smalling. Echipele mari din Serie A vor să-l transfere pe englez

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Chris Smalling

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
28/07/2020 la 10:06

Roma încearcă să îl transfere definitiv pe Chris Smalling însă are dificultăți în a oferi suma dorită de Manchester United.

United dorește 18 milioane de lire pentru fundașul de 30 de ani însă Roma este fermă și a comunicat clar că nu doresc să cheltuiască mai mult de 16 milioane pentru internaționalul englez.

Conform Calcio Mercato, Juventus, Napoli și Inter monitorizează îndeaproape situația și sunt pregătite să intervină și să-l transfere pe Smalling dacă negocierile dintre Roma și Manchester United nu se vor concretiza.

Serie A

OFICIAL | Andrea Pirlo va fi antrenorul lui Juventus până în 2022! Cum s-a luat decizia

ACUM 5 ORE

Presa engleză scrie că Smalling și familia sa s-au adaptat excelent la viața în capitala Italiei și doresc să se mute permanent acolo. Roma încearcă să se folosească de dorința lui Smalling de a părăsi Manchester United pentru a putea convinge clubul englez să reducă prețul.

Smalling a impresionat în perioada petrecută sub formă de împrumut la club, jucând în 28 de meciuri în campionat și marcând două goluri. Roma mai are de jucat două meciuri în Serie A în acest sezon, cu Torino și Juventus, pentru ca apoi să își continue aventura în Europa League jucând în optimi cu Sevilla.

Serie A

Șansele lui Inter să-l transfere pe Messi au crescut semnificativ! Ce a făcut starul Barcelonei

ACUM 7 ORE
Serie A

Juventus încearcă să dea marea lovitură după demiterea lui Sarri! Zidane, în vizorul "bianconerilor"

ACUM 10 ORE
Subiecte asemănătoare
FotbalSerie A
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol