Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bătălia pentru Chris Smalling. Echipele mari din Serie A vor să-l transfere pe englez

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/07/2020 la 12:28 GMT+3

Roma încearcă să îl transfere definitiv pe Chris Smalling însă are dificultăți în a oferi suma dorită de Manchester United.

Chris Smalling

Credit imagine: Getty Images

United dorește 18 milioane de lire pentru fundașul de 30 de ani însă Roma este fermă și a comunicat clar că nu doresc să cheltuiască mai mult de 16 milioane pentru internaționalul englez.
Conform Calcio Mercato, Juventus, Napoli și Inter monitorizează îndeaproape situația și sunt pregătite să intervină și să-l transfere pe Smalling dacă negocierile dintre Roma și Manchester United nu se vor concretiza.
Presa engleză scrie că Smalling și familia sa s-au adaptat excelent la viața în capitala Italiei și doresc să se mute permanent acolo. Roma încearcă să se folosească de dorința lui Smalling de a părăsi Manchester United pentru a putea convinge clubul englez să reducă prețul.
Smalling a impresionat în perioada petrecută sub formă de împrumut la club, jucând în 28 de meciuri în campionat și marcând două goluri. Roma mai are de jucat două meciuri în Serie A în acest sezon, cu Torino și Juventus, pentru ca apoi să își continue aventura în Europa League jucând în optimi cu Sevilla.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo