Massimiliano Allegri a ajuns la Juventus în 2014 și a câștigat 5 titluri consecutive în Serie A, precum și 4 Cupe ale Italiei. În 2019, antrenorul italian a părăsit "Bătrâna Doamnă", iar de atunci nu a mai antrenat nicio echipă, presa italiană fiind de părere că acesta s-ar putea întoarce pe banca "bianconerilor" începând cu sezonul viitor.
Jurnaliștii de la La Replubblica au descoperit că plecarea lui Allegri de la Juventus s-a datorat neînțelegerilor cu preșdintele Andrea Agnelli în privința lui Cristiano Ronaldo. Fostul antrenor l-ar fi somat pe oficialul torinez să-l vândă urgent pe portughez, la numai un an de la transferul său de la Real Madrid.
Motivul invocat de tenhnician a fost că Ronaldo blochează ascensiunea tinerilor jucători pe care el intenționa să se bazeze mai mult în sezoanele următoare. Cu toate acestea, Agnelli nu a fost de acord cu managerul de atunci, iar Allegri a părăsit clubul în vara respectivă, fiind înlocuit de Maurizio Sarri.
Premier League
Cristiano Ronaldo nu se mai regăsește la Manchester United! Gestul la care a recurs starul portughez
ACUM 6 ORE
https://i.eurosport.com/2021/04/11/3028281.jpg

Cristiano Ronaldo, tot mai nervos în ultima vreme

Cristiano Ronaldo mai are contract cu Juventus până în 2022, dar situația financiară a clubului ar putea duce la vânzarea sa în vară. Salariul lusitanului este unul uriaș, iar tinerii jucători au arătat că au calitate, deci pierderea nu ar fi atât de mare.
Ronaldo a devenit tot mai nervos în ultimul timp din cauza rezultatelor slabe ale echipei. La ultimul meci, câștigat de Juventus cu 3-1 contra celor de la Genoa, Ronaldo și-a aruncat tricoul pe gazon, ca semn al frustrării pentru că nu a reușit să marcheze.
Chiar dacă oficialii torinezilor au repetat că îl vor păstra pe Ronaldo și în sezonul viitor, lucrurile s-ar putea schimba, mai ales dacă Pirlo va fi înlocuit în vară cu Massimiliano Allegri.
Fotbal
Piața transferurilor din 2023 se anunță a fi captivantă! Starurile aflate în ultimul an de contract
IERI LA 13:59
Liga Națiunilor UEFA
Messi și Ronaldo, întrecuți de un sârb care a reușit o performanță impresionantă la echipa națională
28/09/2022 LA 07:09