Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Criză la Inter! Conte este în pericol, iar Allegri este pregătit

Ion Alexandru

Actualizat 02/11/2020 la 15:42 GMT+2

Inter Milano trece printr-o perioadă grea, care pare ca nu se mai termină. Cel mai bine plătit antrenor din Serie A, Antonio Conte este sub presiune după ce echipa a coborăt până pe locul 6 și a câștigat o singură data în ultimele 4 meciuri din campionatul intern.

Antonio Conte wird auch in der kommenden Saison Inter Mailand trainieren

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ivan
Perioada proastă a Interului se prelungește! Meci de meci echipa de Antonio Conte continuă să fie lentă, previzibilă și dezorganizață. Ce s-a întâmplat cu Interul care împrumutase personalitatea și agresivitatea lui Conte? Motivele pentru această căderese regăsesc în ultimele luni, când starea de spirit a antrenorului italian era foarte diferită față de acum. În primul an pe banca nerazzurilor”, Antonio Conte nu s-a aratat niciodată satisfăcut de managementul clubului și si-a exprimat aceste gânduri chiar și în public. Relația dintre antrenorul care a câștigat titlul în Serie A cu Juventus și Inter a părut că se îmbunătățește pentru prima data datorită accederii în finala Europa League. Imediat a apărut și faimosului acord de la Villa Bellini, prin care patronii chinezi ai lui Inter se angajează să îndeplinească dorințele lui Conte. Obiectivul principal al acestui sezon este fară îndoială câștigarea titlului în Italia după 10 ani fără trofee, dar până acum lucrurile nu merg nici pe departe așa au fost planificate inițial.
picture

Massimiliano Allegri s-a despărțit de Juventus în vara anului 2019

Credit imagine: Getty Images

Allegri ar putea reprezenta soluția pentru Inter

Făcând o comparație între Antonio Conte din sezonul trecut și antrenorul din acest sezon, observăm multe diferențe. În primul rând, este evident faptul că imaginea antrenorului din fața camerelor tv este una complet schimbată: un Conte polemic și în permanență nervos a fost înlocuit de un Conte mai supus și dezolat. Această schimbare se reflectă și in jocul tactic al echipei, ținând cont că Inter în acest sezon oferă mult prea puțin din punct de vedere al siguranței defensive, dar și în ceea ce privește atacul. Inter pare fără idei șifără creativitate și doar o schimbare majoră ar aduce o rezolvare în acest moment. Această schimbare trebuie să vina de la Conte sau de la un alt antrenor, dar cert este că trebui să vină cât mai rapid. Antrenorul din Salento trebuie să-și lase mândria deoparte, să-și recunoască greșilile și să încerce să acționeze pentru binele echipei. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, Inter este în pericol să nu-și poată îndeplini obiectivele. Conducerea clubului deja este în contact, scriu italieni, cu Massimiliano Allegri. Fost campion cu Milan și Juventus, Allegri este liber de contract de 17 luni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo