Transferat la începutul anului de la Tottenham, internaționalul danez n-a primit minutele de joc pe care le aștepta în momentul sosirii pe Giuseppe Meazza. De cele mai multe ori, Eriksen a fost introdus pe final de Conte, lucru care s-a întâmplat și în ultimul meci din UEFA Champions League, contra lui Șahtior. În partida cu formația ucraineană, mijlocașul de 28 de ani a bifat numai 12 minute.

Recent, Eriksen a participat la o sesiune Q&A (întrebări și răspunsuri), organizată de Federația Daneză. Mijlocașul a răbufnit când a fost întrebat despre cel mai sensibil subiect, legat de rolul său din cadrul echipei. Eriksen a dat vina pe Antonio Conte, tehnicianul "nerazzurrilor".

Serie A
Ibrahimovic lovește din nou! Starul suedez și-a alcătuit echipa ideală. Fantastic ce a ieșit
ACUM 8 ORE

Eriksen, enervat la culme: "Sunați-l pe Conte ca să-l întrebați!"

"Mă întrebați de ce joc prea puțin la Inter?! Sunați-l pe Conte ca să-l întrebați! Este decizia lui, așa că vă rog să-l sunați dacă vreți să aflați motivul. În fotbal există multe urcușuri și coborâșuri. Foarte puțini jucători au noroc numai de momente bune.

Știu cum să ignor criticile primite, cum să nu mă gândesc la ele. Am avansat la acest capitol. În Italia, toată lumea își dă cu părerea. Trebuie să ai încredere în oamenii apropiați și să îi ignori pe restul.", a spus Eriksen, citat de cotidianul AS.

Eriksen a fost integralist pentru Inter în numai 4 partide - 2 în Serie A și 2 în Europa League -, toate în sezonul precedent. Chiar dacă nu îi face plăcere, internaționalul danez s-a obișnuit să fie rezervă sau să fie scos de pe teren în repriza secundă de Antonio Conte.

Inter a plătit 27 milioane de euro pentru Eriksen, în luna ianuarie. Până acum, mijlocașul danez a adunat 32 de apariții pentru formația milaneză, reușind să înscrie 4 goluri și să ofere 3 pase decisive.

https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Serie A
Ce șansă pentru Radu Drăgușin! Va debuta, la 18 ani, pentru Juventus. Ce scrie Gazzetta dello Sport
ACUM 11 ORE
Serie A
Milan a anunțat cât va lipsi Ibrahimovic. Suedezul va absenta într-o perioadă cheie pentru club
ACUM 14 ORE