Portughezul, câștigător a cinci Baloane de Aur, a devenit fără îndoială principalul om de la Juventus, după transferul de la Real Madrid. Lui Dybala i-a luat ceva timp până și-a redescoperit cea mai bună formă, însă ulterior a format un parteneriat puternic cu Ronaldo. În acest sezon, Dybala a marcat 13 goluri și a reușit 12 assist-uri în 34 de meciuri.
În acest moment, Douglas Costa îl vede pe sud-american cel mai bun om al torinezilor, lucru care cu siguranță îl va întărâta pe Ronaldo, recunoscut pentru orgoliul său.
"Pentru mine, cel mai bun jucător de la Juventus este Paulino (n.r. Dybala). Dar nu acest lucru este cel mai important, ceea ce contează cu adevărat e ca echipa să joace bine să să câștigăm meciuri, trofee", a spus Douglas Costa, citat de Gazzetta dello Sport.
Eredivisie
Eredivisie, aproape să anuleze sezonul. Guvernul a anunțat că nu se va juca fotbal până în toamnă
21/04/2020 LA 20:55
Brazilianul lui Juve se află în această perioadă în Italia, însă abia așteaptă să primească undă verde pentru întoarcerea în Italia, unde speră să se reia campionatul cât mai curând. Totuși, presa din peninsulă anunță că sezonul ar putea fi compromis, ministrul sporturilor urmând a lua miercuri o decizie în acest sens.
"Sper să mă întorc în Italia curând, abia aștept să reînceapă fotbalul. Vă spun sincer, nu știu ce să mai fac aici, e foarte greu", a mai spus jucătorul de bandă al bianconerilor.

Dybala, favoritul lui Del Piero

Declarațiile lui Douglas Costa vin la doar o săptămână după ce și simbolul lui Juve, Alessandro Del Piero, a vorbit despre faptul că favoritul său este Dybala.
”De fapt, merg mai departe. Cineva cu capacitățile, talentul și mentalitatea lui, trebuie să facă mai multe. Nu trebuie să-ți seteze nicio limită și trebuie să cucerească viitorul. Nimeni nu-ți nimic pe gratis, în special la Juve și spun asta din experiență. Trebuie să-ți demonstrezi valoarea în fiecare meci. Călătoria lui Dybala abia a început și va fi din ce în ce mai bună. Cu tricoul lui Juventus pe el, bineînțeles”, a continuat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Răsturnare de situație în cazul transferului lui Ronaldo la Al Nassr! Anunțul presei din Portugalia
ACUM 17 ORE
Premier League
Ten Hag l-a dat repede uitării pe Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul lui United despre lusitan
ACUM 19 ORE