Galatasaray are toate șansele să se transforme într-o adevărată colonie de români. Cu Moruțan și Cicâldău în lot, formația din Istanbul îl monitorizează și pe Claudiu Petrila. Însă, pe lista turcilor se află în continuare și Dennis Man, fotbalist care traversează o eclipsă de formă la Parma, în a doua ligă italiană.
Galata a încercat să îl transfere pe fostul fotbalist de la FCSB în vară, după ce formația sa a retrogradat în Serie B, dar la acel moment pretențiile oficialilor au fost aberante, cerându-se 11 milioane de euro în schimbul atacantului de bandă. Terim a confirmat că formația sa l-a vrut pe român și a lăsat de înțeles că acesta este în continuare o opțiune, pentru campania de transferuri din iarnă.
"Am vrut să îl transferăm pe Dennis Man în trecut. Parma nu a vrut să îl lase. Nu am fost foarte insistenți, dar da, l-am vrut. Parma a zis că nu îl cedează, chiar dacă evoluează în Serie B. Noi rămânem deschiși în continuare. Nu știu ce se va întâmpla în perioada de transferuri din ianuarie", a spus Fatih Terim, conform Fotomac.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona, condusă cu 2-0 de Bayern după jumătate de oră. Reacțiile presei nu au întârziat să apară
26/10/2022 LA 21:08
Din câte se pare, Galata e deschisă să achite între 6 și 7 milioane de euro pentru Man, dar ia în calcul și varianta unui împrumut, pentru ca din vară să aibă opțiunea unui transfer definitiv.
CITEȘTE ȘI:
IANIS HAGI, LĂUDAT ÎN PRESA DIN SCOȚIA DUPĂ GOLUL DIN EUROPA LEAGUE! CE NOTE A PRIMIT ROMÂNUL

Man, șanse bune să ajungă la Galatasaray: a pierdut prima echipă la Parma

Dennis Man a fost lăsat pe banca de rezerve de antrenorul Parmei în ultimele două etape ale Serie B. Deși nu a fost lăsat să plece în vară, fiind considerat unul dintre jucătorii importanți ai echipei care spera să obțină promovarea la finalul acestei stagiuni, Enzo Maresca nu este mulțumit de atitudinea fostului fotbalist de la FCSB, care a fost criticat și de jurnaliștii italieni după ultimele prestații.
Man a fost considerat "egoist" și "inutil pentru echipă", fiind acum pedepsit de tehnician la meciurile cu Cittadella și Vicenza, câștigate de Parma cu 2-1, respectiv 1-0. Presa din Italia notează acum că fotbalistul ar putea pleca, în perioada de mercato din iarnă, cel mai probabil sub formă de împrumut. Pentru că nimeni nu e dispus să dea suma cerută de italieni pentru un fotbalist care a confirmat doar parțial.
Pe lângă faptul că Man nu dă randamentul scontat, oficialii Parmei sunt mult mai deschiși spre a renunța la fotbaliștii din lot, în contextul în care promovarea, obiectivul avut la startul sezonului, e destul de departe. Trupa lui Maresca e abia pe 10 în Serie B, la 3 puncte de retrogradare.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Top 6 a murit, trăiască Top 7 în Premier League. 2022 a adus creșterea dorită la Newcastle!
24/10/2022 LA 11:12
Premier League
#VOCE "El Beatle" Georgie
21/10/2022 LA 08:59