Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fatih Terim a confirmat interesul lui Galatasaray pentru Man. Ce sumă pun la bătaie turcii pentru transfer

Cristian Mihală

Actualizat 05/11/2021 la 07:29 GMT+2

Fatih Terim a confirmat că Galatasaray a fost interesată de Dennis Man. Gruparea cim-bom rămâne deschisă pentru un transfer, mai ales că internaționalul român a pierdut primul "11" la Parma.

Dennis Man și Cristiano Ronaldo, în Juventus - Parma 3-1, în Serie A

Credit imagine: Getty Images

Galatasaray are toate șansele să se transforme într-o adevărată colonie de români. Cu Moruțan și Cicâldău în lot, formația din Istanbul îl monitorizează și pe Claudiu Petrila. Însă, pe lista turcilor se află în continuare și Dennis Man, fotbalist care traversează o eclipsă de formă la Parma, în a doua ligă italiană.
Galata a încercat să îl transfere pe fostul fotbalist de la FCSB în vară, după ce formația sa a retrogradat în Serie B, dar la acel moment pretențiile oficialilor au fost aberante, cerându-se 11 milioane de euro în schimbul atacantului de bandă. Terim a confirmat că formația sa l-a vrut pe român și a lăsat de înțeles că acesta este în continuare o opțiune, pentru campania de transferuri din iarnă.
"Am vrut să îl transferăm pe Dennis Man în trecut. Parma nu a vrut să îl lase. Nu am fost foarte insistenți, dar da, l-am vrut. Parma a zis că nu îl cedează, chiar dacă evoluează în Serie B. Noi rămânem deschiși în continuare. Nu știu ce se va întâmpla în perioada de transferuri din ianuarie", a spus Fatih Terim, conform Fotomac.
Din câte se pare, Galata e deschisă să achite între 6 și 7 milioane de euro pentru Man, dar ia în calcul și varianta unui împrumut, pentru ca din vară să aibă opțiunea unui transfer definitiv.
CITEȘTE ȘI:

Man, șanse bune să ajungă la Galatasaray: a pierdut prima echipă la Parma

Dennis Man a fost lăsat pe banca de rezerve de antrenorul Parmei în ultimele două etape ale Serie B. Deși nu a fost lăsat să plece în vară, fiind considerat unul dintre jucătorii importanți ai echipei care spera să obțină promovarea la finalul acestei stagiuni, Enzo Maresca nu este mulțumit de atitudinea fostului fotbalist de la FCSB, care a fost criticat și de jurnaliștii italieni după ultimele prestații.
Man a fost considerat "egoist" și "inutil pentru echipă", fiind acum pedepsit de tehnician la meciurile cu Cittadella și Vicenza, câștigate de Parma cu 2-1, respectiv 1-0. Presa din Italia notează acum că fotbalistul ar putea pleca, în perioada de mercato din iarnă, cel mai probabil sub formă de împrumut. Pentru că nimeni nu e dispus să dea suma cerută de italieni pentru un fotbalist care a confirmat doar parțial.
Pe lângă faptul că Man nu dă randamentul scontat, oficialii Parmei sunt mult mai deschiși spre a renunța la fotbaliștii din lot, în contextul în care promovarea, obiectivul avut la startul sezonului, e destul de departe. Trupa lui Maresca e abia pe 10 în Serie B, la 3 puncte de retrogradare.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo