Nerazzurrii se aflau înainte de partida din această seară în fața unui moment important al sezonului. Nu se impuseseră pe Artemio Franchi din 2014, astfel că disputa contra formației viola se anunța una extrem de grea.
Fără Lautaro Martinez - Conte l-a preferat pe Alexis Sanchez în avanposturi, lângă Lukaku -, oaspeții și-au făcut partida foarte ușoară. Barella, omul meciului cu Juventus, acum două săptămâni, a deschis scorul după o pasă decisivă a fostului star de la Arsenal și United (minutul 31).
Tânărul mijlocaș italian a fost implicat în 8 goluri pentru Inter în acest sezon de Serie A (3 goluri și 5 assisturi). Vorbim deja de cea mai bună stagiune a lui Nicolo.
Serie A
Inter s-a impus la Parma și și-a consolidat prima poziție! Man și Mihăilă au jucat câte o repriză
04/03/2021 LA 19:29

Fiorentina, fără "dinți" în repriza secundă cu Inter

Imediat după pauză, trupa lombardă a punctat prin Perisic, care a fructificat o pasă exclentă primită de la Hakimi.
Fiorentina a căzut complet după primirea golului doi și nu a mai reușit să conteze în atac, deși în prima repriză reușise câteva atacuri periculoase. Oaspeții au fost aproape de un scor de neprezentare, Perisic, Gagliardini, Bastoni și Lautaro Martinez (intrat în ultima jumătate de oră) ratând șanse importante.
Grație acestui rezultat, Inter urcă pe primul loc, cu un punct peste Milan, care joacă în această etapă pe San Siro, contra lui Crotone. De cealaltă parte, gruparea din Firenze e pe 12, cu 7 puncte peste prima formație care retrogradează în acest moment, Cagliari.
Serie A
Inter nu i-a plătit lui United un bonus pentru Lukaku și riscă să piardă un jucător
03/03/2021 LA 09:16
Premier League
Wijnaldum pleacă de la Liverpool, dar nu la Barcelona. Clubul care l-a convins: "S-au înțeles"
02/03/2021 LA 12:51