Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fundașul român Radu Drăgușin, cel mai lăudat jucător de la Juventus Primavera

Ion Alexandru

Actualizat 12/12/2019 la 11:05 GMT+2

Convocat la naționala u19 a României, Drăgușin impresionează la Juventus. Puștiul crescut de Regal București a fost lăudat de antrenorul echipei de tineret a italienilor.

Radu Dragusin, Juventus

Credit imagine: Eurosport

Radu Drăgușin joacă pe postul de fundaș central pentru echipa U19 a lui Juventus. Acesta a impresionat presa din Italia după ce a înscris două goluri în ultimele patru partide bifate în tricoul formației torineze.
Antrenorul Lamberto Zauli are numai cuvinte de laudă pentru tânărul jucător român.
Radu are un fizic impresionant, pătrunderile acestuia în defensiva adversă sunt decisive. Este un băiat care crește de la zi la zi. Juventus are mare încredere în el, este unul dintre cei mai tineri jucători din lotul echipei. Vorbim despre un baiat umil, știe să asculte și se pune la dispoziția echipei în totalitate. Când ai asemenea calități, viitorul nu poate fi decât de partea ta
Radu Dragusin

Drăgușin, pregătit pentru pasul cel mare

Drăgușin are 1.91 m la 17 ani și a început acest sezon ca a treia opțiune pentru postul de fundaș central la Juventus u19. Acum, Zauli va discuta cu Sarri pentru a-l include pe român în lotul cu care Juve va aborda pregătirea din vara vitoare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo