Gennaro Gattuso a avut un sezon decent cu Napoli, dar frustrarea a fost mare la final. Napoletanii au remizat cu Verona în ultima etapă din Serie A și au terminat stagiunea pe locul 5, urmând a juca în sezonul viitor doar în Europa League.
Președintele Aurelio De Laurentiis a anunțat imediat despărțirea de Gattuso și este în căutarea unui nou antrenor. Chiar dacă nu a plecat împlinit de la Napoli, Gattuso a transmis astăzi un mesaj emoționant de despărțire, mulțumindu-le tuturor oamenilor cu care a lucrat și care l-au susținut în cei aproape 2 ani petrecuți la echipa din sudul Italiei.

Gennaro Gattuso este noul antrenor al Fiorentinei

Serie A
Rămasă fără Gattuso după doar 22 de zile, Fiorentina dă lovitura pe piaţa transferurilor
18/06/2021 LA 11:41
Gattuso nu va avea parte de o vacanță foarte lungă, deoarece trebuie deja să pregătească sezonul următor, care îl va găsi pe banca Fiorentinei. Clubul toscan a făcut în urmă cu puțin timp anunțul oficial.
"Bine ai venit, Rino Gattuso!", a fost mesajul postat pe contul de Twitter al grupării din Firenze.
Fiorentina a avut un sezon foarte slab, în care s-a zbătut în a 2-a jumătate a clasamentului și în care chiar a avut emoții cu retrogradarea la un moment dat. Prestațiile echipei au avut fără îndoială legătură și cu instabilitatea de la nivelul băncii tehnice.
Toscanii au început sezonul sub conducerea lui Giuseppe Iachini, care a fost înlocuit cu Cezare Prandelli în noiembrie 2020. Fostul selecționer al Italiei a decis însă să se retragă din fotbal în luna martie, ca urmare a unor probleme personale, iar misiunea de a conduce ehipa i-a revenit aceluiași Iachini.
Premier League
Nici Gattuso nu vine la Spurs! Ce se întâmplă la Tottenham şi când vor numi un antrenor
18/06/2021 LA 08:39
Serie A
Gennaro Gattuso pleacă de la Fiorentina, la doar 22 de zile de când a semnat! Motivele despărțirii
17/06/2021 LA 09:13