Gennaro Gattuso a avut un sezon decent cu Napoli, dar frustrarea a fost mare la final. Napoletanii au remizat cu Verona în ultima etapă din Serie A și au terminat stagiunea pe locul 5, urmând a juca în sezonul viitor doar în Europa League.
Președintele Aurelio De Laurentiis a anunțat imediat despărțirea de Gattuso și este în căutarea unui nou antrenor. Chiar dacă nu a plecat împlinit de la Napoli, Gattuso a transmis astăzi un mesaj emoționant de despărțire, mulțumindu-le tuturor oamenilor cu care a lucrat și care l-au susținut în cei aproape 2 ani petrecuți la echipa din sudul Italiei.

Gennaro Gattuso este noul antrenor al Fiorentinei

Scottish Premiership
Ianis Hagi are un nou antrenor! Cine i-a luat locul lui Gerrard la Rangers
18/11/2021 LA 17:17
Gattuso nu va avea parte de o vacanță foarte lungă, deoarece trebuie deja să pregătească sezonul următor, care îl va găsi pe banca Fiorentinei. Clubul toscan a făcut în urmă cu puțin timp anunțul oficial.
"Bine ai venit, Rino Gattuso!", a fost mesajul postat pe contul de Twitter al grupării din Firenze.
Fiorentina a avut un sezon foarte slab, în care s-a zbătut în a 2-a jumătate a clasamentului și în care chiar a avut emoții cu retrogradarea la un moment dat. Prestațiile echipei au avut fără îndoială legătură și cu instabilitatea de la nivelul băncii tehnice.
Toscanii au început sezonul sub conducerea lui Giuseppe Iachini, care a fost înlocuit cu Cezare Prandelli în noiembrie 2020. Fostul selecționer al Italiei a decis însă să se retragă din fotbal în luna martie, ca urmare a unor probleme personale, iar misiunea de a conduce ehipa i-a revenit aceluiași Iachini.
Premier League
Ianis Hagi, "interzis" la Aston Villa! Detaliul care s-a aflat abia astăzi în presa engleză
12/11/2021 LA 14:04
Scottish Premiership
Un fost campion mondial, dispus să o preia pe Rangers! Cine l-ar putea antrena pe Ianis Hagi
11/11/2021 LA 18:59