Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gazzetta dello Sport anunţă o super lovitură dată de PSG: "A spus "Da!"

Cristian Mihală

Publicat 24/06/2022 la 11:28 GMT+3

Milan Skriniar este următoarul super-transfer pregătit de PSG pentru această vară. Fundaşul lui Inter şi-a dat deja acordul pentru mutare.

Patrick Cutrone, Milan Skriniar, Inter-Milan, Getty Images

Credit imagine: Imago

Inter a reuşit să îl împrumute pe Lukaku, de la Chelsea, şi e în negocieri avansate cu Dybala, fotbalist rămas liber de contract după despărţirea de Juventus.
Totuşi, formaţia lui Simone Inzaghi ar putea rămâne fără stâlpul defensivei, Milan Skriniar devenind o prioritate pentru PSG. După ce a reuşit să îl prelungească pe Mbappe, Al-Khelaifi vrea şi o apărare "beton", iar tratativele pentru Skriniar au fost deja demarate.
În vârstă de 27 de ani, Milan Skriniar a fost în ultimii ani unul dintre cei mai curtaţi fundaşi centrali din lume. El a fost dorit în trecut de Guardiola la City şi de Mourinho, pe vremea când antrena Spurs, dar Inter a ţinut de preţ şi l-a păstrat.

Skriniar a intrat în ultimul an de contract cu Inter. PSG l-a convins deja

Acum, slovacul intră în ultimul an de contract cu nerazzurrii şi, cum nu îşi doreşte să prelungească, şefii lui Inter sunt mult mai deschişi la propuneri.
"Skriniar îi spune "Da" lui PSG", titrează Gazzetta dello Sport, care notează că un factor decisiv în convingerea fundaşului l-a avut fostul său coleg de la Inter, Hakimi, ajuns la Paris la începutul sezonului trecut.
Inter cere aproximativ 65 de milioane de euro în schimbul lui Skriniar, sumă care e considerată momentan prea mare de PSG, având în vedere situaţia contractuală a fotbalistului. Totuşi, sunt premise favorabile să se ajungă la un numitor comun şi Skriniar să ajungă la campioana Franţei, înainte ca acest mercato să se termine.
Skriniar este excelent în jocul aerian, fiind comparat de specialiști cu Martin Skrtel, fotbalist care a avut evoluții apreciate pentru Liverpool, în trecut. El posedă și o pasă lungă extrem de exactă, motiv pentru care Pep îl apreciază atât de mult şi a dorit să îl transfere la City.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo