Inter a reuşit să îl împrumute pe Lukaku, de la Chelsea, şi e în negocieri avansate cu Dybala, fotbalist rămas liber de contract după despărţirea de Juventus.
Totuşi, formaţia lui Simone Inzaghi ar putea rămâne fără stâlpul defensivei, Milan Skriniar devenind o prioritate pentru PSG. După ce a reuşit să îl prelungească pe Mbappe, Al-Khelaifi vrea şi o apărare "beton", iar tratativele pentru Skriniar au fost deja demarate.
În vârstă de 27 de ani, Milan Skriniar a fost în ultimii ani unul dintre cei mai curtaţi fundaşi centrali din lume. El a fost dorit în trecut de Guardiola la City şi de Mourinho, pe vremea când antrena Spurs, dar Inter a ţinut de preţ şi l-a păstrat.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39

Skriniar a intrat în ultimul an de contract cu Inter. PSG l-a convins deja

Acum, slovacul intră în ultimul an de contract cu nerazzurrii şi, cum nu îşi doreşte să prelungească, şefii lui Inter sunt mult mai deschişi la propuneri.
"Skriniar îi spune "Da" lui PSG", titrează Gazzetta dello Sport, care notează că un factor decisiv în convingerea fundaşului l-a avut fostul său coleg de la Inter, Hakimi, ajuns la Paris la începutul sezonului trecut.
Inter cere aproximativ 65 de milioane de euro în schimbul lui Skriniar, sumă care e considerată momentan prea mare de PSG, având în vedere situaţia contractuală a fotbalistului. Totuşi, sunt premise favorabile să se ajungă la un numitor comun şi Skriniar să ajungă la campioana Franţei, înainte ca acest mercato să se termine.
Skriniar este excelent în jocul aerian, fiind comparat de specialiști cu Martin Skrtel, fotbalist care a avut evoluții apreciate pentru Liverpool, în trecut. El posedă și o pasă lungă extrem de exactă, motiv pentru care Pep îl apreciază atât de mult şi a dorit să îl transfere la City.
Fotbal
Newcastle, singura soluție? PSG vrea să scape de Neymar, dar brazilianul încă nu acceptă oferta
30/06/2022 LA 19:22
Ligue 1
Pochettino refuză să plece de la PSG! Ce solicită argentinianul pentru a semna rezilierea
29/06/2022 LA 13:14