Inter a câștigat ieri cu Crotone și avea nevoie ca Atalanta să nu câștige în deplasarea de la Sassuolo pentru a deveni matematic campioană în Serie A. Bergamascii au condus cu 1-0 la pauză în meciul cu echipa lui Chiricheș, care a fost titular (înlocuit la pauză), prin golul marcat de Gosesns în minutul 32, dar Sassuolo a egalat prin Berardi în minutul 52 (din penalty) și s-a terminat 1-1.
Astfel, Inter a devenit matematic campioana Italiei. Acesta este al 19-lea titlu în Serie A pentru echipa de pe Giusepe Meazza, care devine astfel a 2-a cea mai titrată echipă din Italia din acest punct de vedere. "Nerazzurrii" au trecut peste marii rivali de la AC Milan (18 titluri), dar sunt la mare distanță de Juventus (36 de titluri).
Serie A
Guvernul chinez interzice proprietățile din străinătate. Zhang, forțat să vândă Interul!
IERI LA 06:34

Fanii lui Inter au declanșat fista pe străzile din Milano

Suporterii lui Inter au așteptat 11 ani pentru a sărbători un nou titlu în Serie A. Bucuria unui nou trofeu, obținut într-o manieră categorică, i-a făcut pe fanii să uite de pandemie și să sărbătorească în stradă.
Piața Domului din Milano este locul unde mii de fani ai "nerazzurrilor" s-au adunat pentru a sărbătorii marele succes din Serie A.
Serie A
Tătărușanu vs Radu | Cum au influențat cei doi români lupta pentru titlu dintre Milan și Inter
19/05/2022 LA 13:19
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42