Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Inter revine pe primul loc în Serie A după o victorie superbă în Derby della Madonnina

Vlad Dumitrescu

Actualizat 09/02/2020 la 23:42 GMT+2

Inter a învins AC Milan cu 4-2 în Derby della Madonnina. Elevii lui Conte erau conduși cu 2-0 la pauză, însă au revenit spectaculos în partea a doua și au redevenit lideri în Serie A.

La gioia di Stefan de Vrij, Inter-Milan, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

La începutul reprizei secunde, Inter se afla pe locul trei în Serie A, după Lazio și Juventus. După 45 de minute, același Inter se afla pe primul loc, la egalitate de puncte cu Juventus. Incredibilul s-a produs: Inter chiar a reușit să profite de un pas greșit făcut de Juventus după un meci nebun pe Giusseppe Meazza.
Am avut parte de un început agresiv de meci al celor de la AC Milan. Elevii lui Stefano Pioli au dominat debutul de partidă, Ibrahimovic rezistând în fața lui Godin doar pentru a trimite apoi un voleu periculos puțin peste poartă. Nu după mult timp, Milan era din nou în ofensivă iar Calhanoglu a trecut mult prea ușor de Marcelo Brozovic și a trimis un șut puternic cu dreptul de la marginea careului care l-a învins pe Daniele Padelli dar s-a oprit în bară.
Prima intervenție a lui Gianluigi Donnaruma a venit abia în minutul 24, el fiind nevoit să oprească un șut năprasnic al lui Matias Vecino. Milan a dominat în rest cea mai mare parte a reprizei iar Stefan de Vrij a fost nevoit și el să interivină pentru a bloca efortul lui Calhanoglu după o nouă eroare a lui Brozovic.
În minutul 40 însă defensiva lui Inter nu a mai avut noroc. Ibrahimovic s-a înălțat peste Godin și a câștigat duelul aerian, pasându-i lui Ante Rebic. După ce portarul Padelli și fundașii Interului nu au reușit să intervină, Rebic a profitat și a marcat fără probleme. Doar câteva minute mai târziu, Kessie a centrat iar un Ibrahimovic nepermis de liber a reluat cu capul iar Padelli a fost prins pe picior greșit. Suedezul ar fi fost în offside însă poziționarea slabă a lui Godin a făcut ca Ibra să fie în poziție regulementară.
Dacă prima parte a aparținut Milanului, în repriza a doua totul s-a schimbat. Inter nu a pierdut deloc timpul iar în minutul 51 echipa lui Antonio Conte deja reducea din diferență prin reușita lui Marcelo Brozovic. Doar două minute mai târziu și scorul era 2-2. Matias Vecino a șutat impecabil din interiorul careului și a adus egalarea pentru nerrazzuri. În doar câteva minute, toate eforturile din prima repriză ale diavolului milanez au fost ruinate atât de creativitatea interiștilor dar mai ales de propria fragilitate defensivă.
Partida s-a mai calmat, dar nu de tot, pentru că în minutul 70 la un corner executat excelent, Stefan de Vrij îi ia fața mult prea ușor lui Alessio Romagnoli și îl învinge pe Donnaruma fără probleme. Revenirea era completă, în ciuda faptului că Ibrahimovic a lovit bara în ultimul minut de joc. În prelungirile meciului, Romelu Lukau a ținut să își pună și el amprenta asupra jocului și a asigurat cele trei puncte prin golul patru al Interului. Miracolul avusese loc. Lui Conte nu îi venea să creadă, dar Inter chiar a reușit să profite de pasul greșit al lui Juventus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo