Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simone Inzaghi este noul antrenor al lui Inter! Anunțul oficial al "nerazzurrilor"

Vlad Dumitrescu

Actualizat 03/06/2021 la 14:18 GMT+3

Simone Inzaghi a semnat un contract pe 2 sezoane cu Inter. Campioana Italiei a confirmat oficial acest lucru prin intermediul unui comunicat pe site-ul oficial.

Simone Inzaghi

Credit imagine: Getty Images

UPDATE / Inter a confirmat oficial că Simone Inzaghi este noul antrenor al echipei
"FC Internazionale Milano îl întâmpină pe Simone Inzaghi ca noul antrenor al primei echipe: antrenorul a semnat un contract de doi ani cu Nerazzurrii. #Bine ați venit Simone.", a fost mesajul postat pe site-ul oficial al campioanei Italiei.
Așadar, Inter va începe cursa de apărare a titlului cucerit în sezonul recent încheiat cu un nou antrenor pe banca tehnică! Inzaghi a demonstrat că este un antrenor foarte bun în cei 6 ani petrecuți pe banca lui Lazio, dar pretențiile la campioana Italiei sunt mult mai mari, iar misiunea sa nu va fi deloc ușoară, mai ales că echipa ar putea rămâne fără unii dintre jucătorii de bază.
Știrea inițială
Simone Inzaghi este noul antrenor al Interului, a anunțat celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano, una dintre cele mai credibile surse din presa sportivă mondială. Inter a ajuns la un acord cu italianul iar contractul va fi semnat în următoarele ore.
După anunțul plecării lui Conte de la Inter, presa italiană anunța că Max Allegri este prima opțiune a oficialilor campioanei Italiei pentru banca tehnică. Chiar dacă au existat contacte, Allegri nu a fost tentat de o eventuală preluare a Interului și , urmând ca în scurt timp să se facă anunțul oficial.

Serie A, scena unor mari schimbări majore pe băncile tehnice

Ceea ce se întâmplă în acest moment în Serie A cu schimbările de antrenori este total atipic. Dintre echipele care au terminat în Top 10, cel puțin 7 vor avea alți antrenori față de sezonul recent încheiat.
Evident, cea mai mare surpriză este plecarea lui Conte de la Inter, însă și celelalte mutări sunt interesante. Juventus va renunța după numai un an la Pirlo pentru a merge pe mâna lui Allegri, deși toate indiciile duceau către o sosire a lui Zidane la Torino, după ce francezul a decis să plece de la Real Madrid.
Napoli a renunțat și ea la Gattuso, care a semnat deja cu Fiorentina, în timp ce Jose Mourinho l-a înlocuit pe Fonseca pe banca Romei. Sassuolo a făcut un sezon fantastic, terminând pe locul 8, însă Roberto de Zerbi va pleca cel mai probabil de la echipă, cea mai sigură destinație fiind Șahtior Donetsk. În plus, Claudio Ranieri și-a anunțat plecarea de la Sampdoria, formație care a terminat pe locul 9 în Serie A.
Astfel, doar AC Milan (Stefano Pioli), Atalanta (Gianpiero Gasperini) și Hellas Verona (Ivan Juric) sunt echipele care au terminat în primele 10 și care vor începe noul sezon cu același antrenor pe bancă, dar perioada de mercato este abia la început și mai pot apărea surprize.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo