Sub comanda lui Pirlo, "Bătrâna Doamnă" a arătat în multe momente neputincioasă, astfel că revenirea lui Allegri pe bancă părea să însemne un nou început pentru piemontezi. Doar că relaţia rece a acestuia cu Ronaldo a dus la plecarea acestuia din urmă, care oricum simţea că are nevoie de o nouă provocare, în contextul în care Juve nu îi oferea perpective pentru cucerirea Champions League, trofeu pe care l-a cucerit de 5 ori.
La primul meci fără CR7, torinezii au arătat lipsiţi de idei şi extrem de previzibili. Allegri a început cu o linie de trei în atac formată din Cuadrado, Dybala şi Chiesa, însă lucrurile nu au arătat nici pe departe aşa cum sperau suporterii.
Empoli a reuşit să dea lovitura prin Mancuso, în minutul 21 şi, în ciuda faptului că Juve a presat constant şi a forţat egalarea până în final, golul nu a venit în poarta bravului Vicario. Cu 6 intervenţii decisive, acesta a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
ACUM 12 ORE

Juventus, într-o situaţie teribil de grea

După egalul din prima rundă, 2-2 la Udinese, Juventus nu reuşeşte să câştige nici al doilea meci al sezonului. De doar două ori i s-a mai întâmplat asta în ultimele 52 de prezenţe în prima ligă italiană (în sezoanele 2010-2011 şi 2015-2016).
Empoli nu o mai învinsese pe Juve din stagiunea 1998-1999, în contextul în care oaspeţii de azi au evoluat în această perioadă foarte mult în Serie B.
Viitorul sună sumbru pentru Juventus, chiar dacă Allegri oferă, în teorie, garanţii. Dincolo de cele 5 puncte pe care le vor avea de recuperat faţă de unele rivale la titlu, bianconerii au mari probleme la nivel de lot. Dacă până acum sufereau enorm la construcţie, fiind nevoie de mijlocaşi, odată cu plecarea lui CR7 e nevoie şi de un finalizator. Nici Dybala şi nici Morata nu pot garanta 20 de goluri pe sezon, cu atât mai puţin Moise Kean, fotbalist pe care probabil îl vor semna duminică.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29