Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus este pentru a noua oară consecutiv campioana Italiei!

Vlad Dumitrescu

Actualizat 27/07/2020 la 00:47 GMT+3

Juventus a câștigat pentru a noua oară consecutiv Serie A după victoria cu 2-0 de la Torino în fața Sampdoriei.

Juventus Turin

Credit imagine: Getty Images

Juventus a ratat ocazia să câștige Scudetto joi după ce a pierdut cu 2-0 în fața celor de la Udinese. În atac a început Juan Cuadrado, în contextul accidentărilor lui Douglas Costa, Sami Khedira, Mattia De Sciglio și Chiellini. Higuain a revenit după accidentare, însă doar pe bancă. Sampdoria venea după cinci victorii în ultimele șapte meciuri, dar cu Omar Colley și Ronaldo Vieira suspendați.
Prima repriză a meciului a fost una lipsită de mari evenimente, programul aglomerat din ultima perioadă punându-și amprenta semnificativ pe stilul de joc. Însă totul s-a schimbat la finalul primelor 45 de minute când Juventus a beneficiat de o lovitură liberă de la marginea careului. Elevii lui Sarri au pus apoi în scenă o schemă clar lucrată la antrenamente: Pjanic s-a prefăcut că trage doar pentru a-i trimite mingea lui Ronaldo care, complet nemarcat, a trimis fără probleme mingea la colțul lung. Era golul de care avea nevoie Juve chair înainte de pauză.
Și mai ales era golul de care avea nevoie Cristiano Ronaldo. Portughezul a ajuns la 31 de goluri în acest sezon de Serie A, o performanță incredibilă însă nu îndeajuns pentru ca el să fie golgheter. Această onoare îi revine lui Ciro Immobile care a reușit un hat-trick astăzi și a ajuns la 34 de goluri.
În repriza a doua, Juventus a controlat în continuare meciul iar în minutul 67 Ronaldo a șutat puternic - cel mai probabil cu gândul la golul 32 - însă portarul a respins. Dar doar până la Bernadeschi, care a dublat avantajul gazdelor și a asigurat practic al nouălea titlu consecutiv.
Juventus: Szczesny; Danilo (Bernardeschi 29), De Ligt, Bonucci, Alex Sandro; Rabiot, Pjanic, Matuidi; Cuadrado, Dybala (Higuain 40), Ronaldo
Sampdoria: Audero; Tonelli, Yoshida, Chabot (Leris 22), Augello; Depaoli, Linetty, Thorsby, Jankto; Ramirez, Quagliarella
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo