Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus - Sassuolo 3-1. Chiricheș, înger și demon la oaspeți, în duelul de la Torino

Cosmin Cioboata

Actualizat 11/01/2021 la 00:00 GMT+2

Juventus a câștigat duelul cu Sassuolo, scor 3-1, în etapa a 17-a din Serie A. Vlad Chiricheș a jucat totul meciul la oaspeți și s-a remarcat în fața lui Cristiano Ronaldo, apoi a ezitat la un gol.

Cristiano Ronaldo și Vlad Chiricheș

Credit imagine: Getty Images

Juventus a avut o misiune complicată împotriva lui Sassuolo, revelația sezonului din Serie A pentru care evolueză și Vlad Chiricheș. Echipa internaționalului român a luptat din greu în fața campioanei Italiei, chiar și după ce a rămas în inferioritate numerică.
Obiang a avut o intrare dură asupra lui Chiesa, exact înainte de pauză, iar arbitrul i-a acordat cartonașul roșu, după intervenția tehnologiei VAR.
De notat că Pirlo i-a pierdut în prima repriză din cauza accidentărilor atât pe Paulo Dybala, cât și pe McKennie.

Chiricheș l-a oprit pe Cristiano Ronaldo în prima repriză, dar a ezitat la golul secund al lui Juventus

Vlad Chiricheș, titular la Sassuolo, a avut o intervenție excelentă în fața lui Cristiano Ronaldo, la jumătatea primei reprize. Fundașul român a alergat după starul lui Juventus, scăpat spre poarta oaspeților, și l-a oprit cu un tackling impecabil.
De notat că Ronaldo s-a remarcat la o fază în care a sărit mai mult decât Consigli, portarul lui Sassuolo, care a încercat să boxeze mingea. Lovitura de cap a lusitanului s-a dus însă peste bara transversală.
Juventus a deschis scorul în minutul 51, prin Danilo. Fundașul brazilian a prins un șut violent de la marginea careului, expediat la colțul lung, fără speranțe pentru Consigli. Sassuolo nu a lăsat "armele" jos și a oferit o replică rapidă, după numai 7 minute. Locatelli l-a găsit cu o pasă în careu pe Defrel, care a finalizat pe lângă Szczesny.
"Bianconerii" au revenit în avantaj în minutul 82, după o ezitare a lui Chiricheș. Frabotta a centrat de pe partea stângă, fundașul român a lăsat mingea să treacă, iar Ramsey a profitat de șansă și a trimis în plasă. La 5 minute după gafa sa, Chiricheș a fost înlocuit cu Ayhan.

Cristiano Ronaldo a "închis" tabela în meciul Juventus - Sassuolo 3-1

Cristiano Ronaldo a stabilit scorul final în prelungirile partidei, după ce a fost lansat spre poarta lui Sassuolo de Danilo. Atacantul portughez a marcat cu un șut simplu, la colțul lung, pe lângă goalkeeper-ul oaspeților.
S-a încheiat 3-1 pentru Juventus, care a acumulat 33 de puncte după 17 etape. Trupa lui Andrea Pirlo se află pe locul 4, la 7 puncte în spatele liderului Milan, dar cu un meci în minus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo