Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lorenzo Insigne spulberă visele lui Juventus la Scudetto! Napoli a învins ”Bătrâna Doamnă”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 13/02/2021 la 20:58 GMT+2

Juventus a pierdut cu 1-0 la Napoli iar Inter și Milan au șansa de a se distanța la vârful clasamentului din Serie A.

Lorenzo Insigne - Napoli-Juventus Serie A 2020-21

Credit imagine: Getty Images

Cu o calificare în finala Cupei Italiei și cu nouă victorii din ultimele 11 partide în toate competițiile, echipa lui Andrea Pirlo venea încrezătoare pe stadionul Diego Maradona - o victorie i-ar fi adus pe juventini la doar patru puncte de liderul AC Milan.
De cealaltă parte, deși Victor Osimhen a revenit la Napoli pentru prima oară din noiembrie, Gennaro Gattuso, care se afla deja sub o presiune uriașă din partea conducerii, trebuia să joace cu campioana din ultimii ani fără piese de bază precum Dries Mertens, Kalidou Koulibaly și Kostas Manolas. Așadar favorita era una singură și lucrurile păreau destul de clare.
Veștile proaste au continuat să curgă pentru Napoli după ce portarul titular David Ospina s-a accidentat la încălzire și a trebuit să fie înlocuit cu Alex Meret. Cu toate acestea, am avut parte de un început de meci echilibrat în sudul Italiei, cu perioade bune pentru ambele echipe, chiar dacă fără mari ocazii.

Napoli - Juventus 2-1. Lorenzo Insigne a marcat golul decisiv

Însă totul s-a schimbat în minutul 28 atunci când Rrahmani a fost agățat în careu de mâna lui Chiellini iar VAR-ul a acordat penalty pentru Napoli. Două minute mai târziu Lorenzo Insigne transformă fără probleme și aduce deschiderea de scor pentru gazde.
Restul reprize a adus atacuri furibunde de ambele părți, s-a jucat ”de la poartă la poartă” și extrem de deschis, dar niciuna dintre echipe nu a mai reușit să marcheze până la pauză.
A doua repriză a început cu o dominare clară a lui Juventus, însă elevii lui Andrea Pirlo nu au reușit să marcheze decât un gol anulat pentru offside al lui Alvaro Morata. Așadar oaspeții au controlat clar partida spre final însă degeaba - Bătrâna Doamnă a pierdut la Napoli și ar putea ajunge la șapte puncte distanță de AC Milan, cu același număr de meciuri jucate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo