Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus, un nou pas greșit în Serie A! Trupa lui Pirlo, doar egal cu o nou promovată

Cosmin Cioboata

Actualizat 28/11/2020 la 22:01 GMT+2

Juventus continuă să facă pași greșiți în campionat, în meciurile din deplasare. Formația pregătită de Andrea Pirlo a remizat în această seară cu nou promovata Benevento, scor 1-1, și a ratat șansa să o egaleze la puncte pe AC Milan.

Trainer Andrea Pirlo schonte Superstar Cristiano Ronaldo

Credit imagine: SID

Juventus venea după o victorie chinuită în grupele Champions League, în fața lui Ferencvaros. "Bianconerii" au reușit să câștige târziu, în prelungiri, iar prestația jucătorilor lui Pirlo nu a fost cea mai strălucită.
Morata, omul care a adus victoria în Champions League, a deschis scorul și în partida de astăzi, de pe terenul lui Benevento, echipa pregătită de Filippo Inzaghi și aflată pe locul 12 în Italia.
Fără Cristiano, menajat de Pirlo, Morata a trebuit să preia atribuțiile de marcator și le-a îndeplinit excelent în minutul 21.
Spaniolul a trimis excelent lângă bară, după ce și-a păcălit adversarii cu o fentă scurtă din corp.

Juventus, un nou pas greșit în Serie A! Trupa lui Pirlo, doar egal cu nou promovata Benevento

Benevento a reușit să egaleze în prelungirile primei reprize, cu o super-execuție a lui Letizia. Acesta a urmărit o minge înaltă și a reluat-o înainte să atingă pământul la colțul lung.
Juventus a fost timidă pe faza ofensivă și în repriza secundă, iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Este a 4-a remiză înregistrată de "bianconeri" în cele 5 meciuri disputate în deplasare în actualul sezon din Serie A.
Juventus rămâne momentan pe locul 5 în campionat, la 3 puncte în spatele liderului AC Milan, care urmează să joace mâine, în compania Fiorentinei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo