FC Barcelona și-a manifestat frecvent interesul pentru Lautaro Martinez, dar clubul italian nu este de acord să negocieze cu catalanii. În aceste condiții, Barcelona l-ar putea achiziționa pe argentinian doar dacă va plăti clauza de reziliere a acestuia, care este de 111 milioane de €.
Pandemia de coronavirus a afectat în mod clar bugetul clubului catalan, iar plata unei astfel de sume este puțin probabilă și cu fiecare zi care trece șansele ca Lautaro să ajungă pe Camp Nou în această vară sunt din ce în ce mai mici.

Javier Zanetti: "Lautaro este prezentul și viitorul lui Inter"

Fotbal
Capello a dezvăluit povestea celui mai tare transfer din carieră: "S-a rezolvat în 24 de minute"
29/04/2021 LA 07:23
Javier Zanetti a vorbit pentru Fox Sports și a făcut lumină în ceea ce privește poziția clubului milanez față de Lautaro Martinez: "Este foarte clar că Lautaro se află la un club grozav. Îl văd fericit la Inter, în fotbal, în Italia, ceea ce nu este ușor. Știe însă că este prezentul și viitorul lui Inter."
Zanetti a mai declarat că este normal ca un jucător de valoarea sa să fie dorit de marile cluburi ale Europei, dar Inter intenționeză să-și păstreze toți tinerii valoroși: "Este normal ca marile cluburi să fie interesate de fotbaliști care joacă bine și sunt tineri. Dar Lautaro, astăzi, este moștenirea lui Inter, la fel ca restul tinerilor din echipă."
Lautaro Martinez a ajuns la Inter în vara lui 2018, fiind adus de la Racing Club din Argentina în schimbul a 25 de milioane de €. În cei doi ani petrecuți în tricoul "nerazzurrilor" argentinianul de 23 de ani a marcat 30 de goluri în toate competițiile.
Spectacolul din Premier League se întoarce! Acesta este programul meciurilor din prima etapă care vor fi transmise pe Eurosport 1:

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29