Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man şi Mihăilă, învinşi de Juventus, deşi Parma a condus. Emilienii, ca şi retrogradaţi

Cristian Mihală

Publicat 21/04/2021 la 23:36 GMT+3

Parma, cu Man titular și Mihăilă intrat în ultima jumătate de oră, a pierdut la Torino, cu Juventus. Campioana ultimilor 9 ani din Serie A s-a impus cu 3-1.

Man şi Ronaldo nu au făcut un meci grozav în Juventus - Parma

Credit imagine: Eurosport

Parma e o echipă cu adevărat blestemată, bifând o nouă partidă în care a condus și nu a obținut nimic. De această dată, însă, băieții lui D'Aversa au scuza adversarului întâlnit, în faţă fiind "Bătrâna Doamnă".
Aşadar, formaţia lui Man şi Mihăilă a deschis scorul prin Brugman, după 25 de minute de joc şi se părea că Pirlo se află la ultimul meci pentru torinezi.

Juventus - Parma 3-1 | Seara fundaşilor

Cu Ronaldo titular, Juve nu şi-a creat mari ocazii, dar la cabine s-a intrat cu scorul de 1-1, după ce Alex Sandro a marcat pe final de primă repriză. În debutul părţii secunde, acelaşi fundaş stânga brazilian şi-a adus echipa în avantaj.
Alex Sandro a reușit prima dublă din cariera sa, contra Parmei. A marcat miercuri seară la del de multe goluri ca în ultimele 115 partide pentru bianconeri.
Cu Man destul de activ, dar fără reuşite, Parma nu a reuşit să revină în meci. Chiar dacă stafful tehnic a forţat în ultima jumătate de oră cu Mihăilă, acesta venind după o accidentare. Mai mult, oaspeţii au primit şi golul trei; a fost seara fundaşilor: după ce a pasat decisiv la primul gol al lui Alex Sandro, De Ligt şi-a trecut şi el numele pe tabela marcatorilor, după assistul lui Cuadrado.
Parma mai rămâne doar cu șanse teoretice să se salveze. Formația emiliană are în continuare 20 de puncte (un singur egal în ultimele 4 meciuri) și e la 11 puncte de prima formație care se salvează. De partea cealaltă, Juve urcă pe 3 şi e la un singur punct de Milan (dar Atalanta o poate depăşi).
Krunic sconsolato dopo il gol di Raspadori in Milan-Sassuolo - Serie A 2020/2021 - Getty Images

Echipa lui Chiricheș, Sassuolo, victorie pe San Siro

AC Milan a pierdut, miercuri seara, partida de pe teren propriu cu Sassuolo, scor final 1-2, după ce la pauză conducea cu 1-0. Vlad Chiricheș a fost rezervă neutilizată.
Italianul Giacomo Raspadori a realizat o dublă în partida cu AC Milan, din etapa a 32-a din Serie A, contribuind decisiv la victoria echipei sale, Sassuolo, și punând în pericol poziția a doua din clasament a rossonerilor.
Milanezii au deschis scorul în minutul 30, prin Calhanoglu, care a trimis un șut puternic, de la 16 metri, în dreapta portarului Consigli. Raspadori i-a învins de unul singur pe milanezi, în ultimul sfert de oră al meciului, marcând două goluri frumoase, în minutele 76 și 84.
AC Milan rămâne pe locul 2, cu 66 de puncte, la două în fața lui Atalanta, care joacă în această etapă în deplasare, la AS Roma, și cu o victorie ar putea trece pe locul 2.
Rezultatele de azi din Serie A
  • AC Milan - Sassuolo 1-2
  • Bologna - Torino 1-1
  • Crotone - Sampdoria 0-1
  • Genoa - Benevento 2-2
  • Juventus - Parma 3-1
  • Spezia - Inter 1-1
  • Udinese - Cagliari 0-1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo