Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man şi Mihăilă, ‘’prizonieri’’ la Parma! Ce se întâmplă cu românii în cazul în care echipa pică în B

Vlad Dumitrescu

Publicat 30/04/2021 la 00:20 GMT+3

Transferaţi de Parma contra unor sume-record pentru fotbalul românesc, Dennis Man şi Valentin Mihăilă nu au reuşit să o scoată pe Parma din zona locurilor retrogradabile, iar echipa lor are şanse mari să meargă în Serie B la finalul sezonului.

Man și Mihăilă, marile pariuri ale Parmei

Credit imagine: Eurosport

articol de Romeo Ene
Parma se află pe locul 19, cu 20 de puncte, la 11 distanţă de primul loc care asigură menţinerea în Serie A, cu 5 etape înainte de finalul sezonului. Totuşi, în cazul în care retrogradează, Man şi Mihăilă nu vor fi lăsaţi să plece, cel puţin asta susţine noul director sportiv al clubului, Javier Ribalta.

Parma nu se va despărţi de fotbaliştii importanţi

Formaţia de pe ‘’Ennio Tardini’’ va ţinti revenirea rapidă în Serie A, în cazul în care va retrograda, iar Ribalta a anunţat că pentru a reuşi acest lucru, Parma nu va renunţa la jucătorii valoroşi.
”Direcția noastră va fi clară, indiferent de liga în care jucăm. Nu jucătorii decid dacă pleacă sau nu, ci clubul. Există contracte, indiferent de divizie. Retrogradarea nu schimbă prea mult proiectul nostru. Nu vom fi genul de club de la care jucătorii pot pleca când vor. Aici vom respecta contractele și vom face evaluările necesare, însă liga în care jucăm nu ne va afecta planurile pe termen lung”, a declarat el.
’’Toate echipele au jucători tineri și jucători mai puțin tineri. Nu cred că probleme noastre sunt cauzate de jucătorii tineri. Vreau să iau doar lucrurile pozitive din acest sezon. Am văzut multe meciuri în care Parma conducea cu 2-0 și nu reușea să câștige, prea multe! Nu știu ce s-a întâmplat, dar sigur nu e normal. Vreau să iau lucrurile pozitive și să o luăm de la capăt", a declarat Ribalta, potrivit parmalive.com.
2 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Man la Parma, în 14 partide, însă jucătorul transferat de la FCSB pentru 13 milioane de euro va rata finalul sezonului din cauza unei accidentări suferite la partida cu Cagliari.
Celălalt român, Mihăilă, are 4 reuşite şi 2 assist-uri în 17 apariţii, iar cei doi mai au contract cu italienii până în 2025.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo