Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marotta îi face pe plac lui Conte. Alexis Sanchez continuă și sezonul viitor pe "Meazza"

Nicu Savin

Publicat 27/07/2020 la 13:53 GMT+3

Beppe Marotta, președintele lui Inter Milano, încearcă să-i facă pe plac lui Antonio Conte pentru a-i pune acestuia la dispoziție toți jucătorii de care are nevoie pentru a încerca să spargă hegemonia lui Juventus din Serie A. Gazzetta dello Sport anunță astăzi că împrumutul chilianului Alexis Sanchez de la Manchester United urmează să fie prelungit pentru încă un sezon.

Alexis Sanchez poate continua la Inter și în sezonul viitor, fiind dorit insistent de Antonio Conte

Credit imagine: Getty Images

Alexis Sanchez are contract cu Man United până în vara anului 2022, iar împrumutul la Inter urmează să expire pe data de 5 august. Antonio Conte a declarat în repetate rânduri că și-ar dori să lucreze cu chilianul și dincolo de această dată, iar oficialii "nerazzurri"-lor au început deja discuțiile cu formația engleză pentru prelungirea împrumutului pentru încă un sezon.
Alexis Sanchez returned from injury to face his former club

Sanchez nu mai intră în vederile lui Solskjaer

Manchester United pare dispusă să renunțe și în sezonul viitor la Alexis Sanchez. United s-a descurcat excelent pe acest final de sezon pe faza ofensivă, iar în ultima vreme s-a scris că "diavolii" încearcă să se întărească în acest compartiment. Principalul vizat este Jadon Sancho, starul Borussiei Dortmund, care este însă curtat și de alte echipe și în plus prețul său este unul uriaș.
Dacă nu va reuși totuși să-l trasfere pe englezul de la Dortmund, United pistonează și varianta Kingsley Coman, jucătorul lui Bayern Munchen.
În aceste condiții, Alexis Sanchez nu ar mai avea loc în echipa lui Solskjaer, iar United este dispusă să îl împrumute încă un sezon la Inter, pentru a scăpa de o mare parte din salariul chilianului.
Deși nu a avut evoluții extraordinare în acest sezon la Inter, marcând doar 4 goluri în 27 de meciuri, Sanchez se bucură de susținerea lui Conte. Antrenorul lui Inter are mare încredere în atacantul chilian și consideră că în sezonul viitor va fi de mare folos echipei, odată ce relațiile de joc cu Lukaku și Lautaro Martinez se vor îmbunătății.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo