În urmă cu câteva săptămâni, presa engleză scria că fostul antrenor de la Tottenahm, Mauricio Pochettino ar putea deveni noul antrenor al lui Juventus dacă Sarri va pleca la finele acestui sezon.
Acum, că Sarri a fost demis de la campioana Italiei sunt șanse din ce în ce mai mari ca Pochettino să ajungă la Torino pentru a o prelua pe Juventus iar faptul că nu a semnat cu nicio echipă până în acest moment indică faptul că argentinianul a așteptat parcă acest moment.
https://i.eurosport.com/2020/02/09/2771921.jpg
Premier League
"Ronaldo nu e nici măcar în top 5!" Starul lui United, făcut praf de un fost atacant de la Real
19/10/2021 LA 08:15

Pochettino e marele favorit s-o preia pe Juventus

Omul care a făcut din Tottenham o forță a Europei, ducând-o până în finala Champions League în sezonul trecut, este văzut omul potrivit pentru a deveni noul antrenor al "Bătrânei Doamne".
Argentinianul are șanse mici să preia o echipă de top din Premier League în viitorul apropiat deoarece toate acestea au stabilitate pe banca tehnică.
Ca atare, șansele de a antrena la Juventus sunt foarte mari, mai ales că stilul său se pliază perfect cu ceea ce vor șefii "bianconerri"-lor.
Este de așteptat ca Pochettino să fie numit cât mai repede ca antrenor pentru Ronaldo&co, întrucât pauza intersezoane va fi una foarte scurtă și echipa va relua foarte curând pregătirea pentru noul sezon.
Pe lângă Mauricio Pochettino, presa din peninsulă mai vehiculează și numele lui Simone Inzaghi sau Roberto Mancini ca posibili înlocuitori ai lui Sarri pe banca piemontezilor.
Serie A
Inter, învinsă pentru prima dată în acest sezon de Serie A! A pierdut cu 3-1 în fața lui Lazio
16/10/2021 LA 18:42
Ligue 1
Al-Khelaifi, rugat de mai mulți fotbaliști să scape de unul dintre starurile transferate de PSG
16/10/2021 LA 14:32