Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mauricio Pechettino e tot mai aproape de Juventus după demiterea lui Sarri

Nicu Savin

Actualizat 08/08/2020 la 15:50 GMT+3

Chiar dacă a câștigat titlul în Serie A, Maurizio Sarri a fost demis de la Juventus după ratarea calificării în sferturile de finală ale Champions League și principalul favorit să-i ia locul este Mauricio Pochettino, tehnician care nu are angajament după ce s-a despărțit de Tottenham în noiembrie 2019.

Pochettini l-ar putea înlocui pe Sarri la Juventus după demiterea acestuia de astăzi

Credit imagine: Getty Images

În urmă cu câteva săptămâni, presa engleză scria că fostul antrenor de la Tottenahm, Mauricio Pochettino ar putea deveni noul antrenor al lui Juventus dacă Sarri va pleca la finele acestui sezon.
Acum, că Sarri a fost demis de la campioana Italiei sunt șanse din ce în ce mai mari ca Pochettino să ajungă la Torino pentru a o prelua pe Juventus iar faptul că nu a semnat cu nicio echipă până în acest moment indică faptul că argentinianul a așteptat parcă acest moment.
Pochettino a dus-o pe Tottenham până în finala Ligii Campionilor

Pochettino e marele favorit s-o preia pe Juventus

Omul care a făcut din Tottenham o forță a Europei, ducând-o până în finala Champions League în sezonul trecut, este văzut omul potrivit pentru a deveni noul antrenor al "Bătrânei Doamne".
Argentinianul are șanse mici să preia o echipă de top din Premier League în viitorul apropiat deoarece toate acestea au stabilitate pe banca tehnică.
Ca atare, șansele de a antrena la Juventus sunt foarte mari, mai ales că stilul său se pliază perfect cu ceea ce vor șefii "bianconerri"-lor.
Este de așteptat ca Pochettino să fie numit cât mai repede ca antrenor pentru Ronaldo&co, întrucât pauza intersezoane va fi una foarte scurtă și echipa va relua foarte curând pregătirea pentru noul sezon.
Pe lângă Mauricio Pochettino, presa din peninsulă mai vehiculează și numele lui Simone Inzaghi sau Roberto Mancini ca posibili înlocuitori ai lui Sarri pe banca piemontezilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo