În urmă cu câteva săptămâni, presa engleză scria că fostul antrenor de la Tottenahm, Mauricio Pochettino ar putea deveni noul antrenor al lui Juventus dacă Sarri va pleca la finele acestui sezon.
Acum, că Sarri a fost demis de la campioana Italiei sunt șanse din ce în ce mai mari ca Pochettino să ajungă la Torino pentru a o prelua pe Juventus iar faptul că nu a semnat cu nicio echipă până în acest moment indică faptul că argentinianul a așteptat parcă acest moment.
https://i.eurosport.com/2020/02/09/2771921.jpg
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00

Pochettino e marele favorit s-o preia pe Juventus

Omul care a făcut din Tottenham o forță a Europei, ducând-o până în finala Champions League în sezonul trecut, este văzut omul potrivit pentru a deveni noul antrenor al "Bătrânei Doamne".
Argentinianul are șanse mici să preia o echipă de top din Premier League în viitorul apropiat deoarece toate acestea au stabilitate pe banca tehnică.
Ca atare, șansele de a antrena la Juventus sunt foarte mari, mai ales că stilul său se pliază perfect cu ceea ce vor șefii "bianconerri"-lor.
Este de așteptat ca Pochettino să fie numit cât mai repede ca antrenor pentru Ronaldo&co, întrucât pauza intersezoane va fi una foarte scurtă și echipa va relua foarte curând pregătirea pentru noul sezon.
Pe lângă Mauricio Pochettino, presa din peninsulă mai vehiculează și numele lui Simone Inzaghi sau Roberto Mancini ca posibili înlocuitori ai lui Sarri pe banca piemontezilor.
Ligue 1
Mbappe ar trebui să părăsească PSG dacă vrea să evolueze, sugerează Pochettino
20/11/2022 LA 08:10
Cupa Mondială FIFA
It’s coming home? Englezii dau totul pentru Cupa Mondială. "Stau și în poartă dacă trebuie"
19/11/2022 LA 14:37