Viitorul lui Sarri la Juventus pare pecetluit după doar un an. Deși echipa probabil va cuceri un nou lo scudetto, tehnicianul nu găsește soluții, iar jocul bianconerilor arată mai rău decât oricând în istoria recentă.

"Bătrâna Doamnă" tocmai a bifat al 3-lea meci la rând în care nu reușește să se impună în Serie A, iar titlul va veni, probabil, doar ca o consecință a lipsei de consistență a adversarelor. Lazio, care era principala urmăritoare a lui Juve, a capotat în fața presiunii, având 3 înfrângeri și o remiză în ultimele 4 meciuri.

Premier League
Ultimatum dat de Ed Woodward lui Solskjaer. Îi va fi aproape imposibil să rămână la United
11/10/2020 LA 11:59

Sarri e total depășit de situație, după remiza de la Sassuollo (când adversarii lui Juve au revenit încă o dată de la 2-0 pentru "Bătrâna Doamnă", cum făcuse și Milan acum două săptămâni) italianul recunoscând că nu are soluții. "Echipa mă lasă perplex", a spus fostul tehnician al lui Napoli și Chelsea

Pochettino, spre Juventus

The Telegraph anunță că viitorul lui Sarri este pecetluit, doar o câștigare miraculoasă a Ligii Campionilor urmând a-l salva. Lucru puțin probabil, iar șefii piemontezilor au început deja să îi caute înlocuitor. Potrivit sursei citate, Mauricio Pochettino a fost deja contactat și sunt șanse mari să se ajungă la un numitor comun.

Omul care a făcut din Tottenham o forță a Europei, ducând-o până în finala Champions League, e în prezent liber de contract, după ce a încheiat socotelile cu londonezii în noiembrie. Argentinianul a fost în contact cu oficialii lui Manchester United o perioadă, dar acum nu se mai pune problema înlocuirii lui Solskjaer, "diavolii" fiind cea mai în formă formație din Premier League. De altfel, în prezent, toate echipele mari din Anglia au o bancă tehnică stabilă, astfel că Pochettino nu poate spera, cel puțin în sezonul viitor, să antreneze în cel mai puternic campionat din lume. În consecință, Juventus reprezintă o șansă uriașă pentru Pochettino, tehnician al cărui stil pare să se muleze perfect pe lotul și filosofia de joc a bianconerilor.

De notat că de Pochettino s-a interesat și Inter, însă e puțin probabil ca nerazzurrii să se poată lupta cu Juventus, care reprezintă o miză mult mai mare pentru orice antrenor. În plus, Conte e aproape imposibil de demis de pe Giuseppe Meazza, Beppe Marotta trebuind să îi acorde compensații uriașe, în condițiile în care ar renunța la serviciile sale.

Fotbal
Mauricio Pochettino s-a confesat jurnaliștilor spanioli. Ce club visează să antreneze argentinianul
18/09/2020 LA 08:31
Premier League
Mauricio Pochettino, dezamăgit de documentarul "Totul sau nimic". Ce l-a nemulțumit pe argentinian
17/09/2020 LA 13:38