Din ce în ce mai multe surse din Italia au informat că Mauruzio Sarri va fi noul antrenor al Romei începând cu sezonul viitor. Corriere dello Sport a fost cea care a informat pentru prima oară în această dimienață că Sarri se află în negocieri avansate cu echipa din capitala Italiei.
Acum Sportitalia, Gazzetta dello Sport și Tuttomercatoweb confirmă această informație.
Paulo Fonseca va părăsi AS Roma, indiferent de rezultatul obținut cu Manchester United în semifinalele Europa League.
Serie A
Zlatan Ibrahimovic va lipsi de pe teren 7 sau 8 luni. Mai rămâne la Milan?
ACUM 9 ORE
S-a scris și despre o posibilă sosire a lui Massimiliano Allegri pe Olimpico, însă italianul pare că este aproape să revină la fostul său club, Juventus. Recent, au existat informații conform cărora și Bayern l-a luat în considerare pe Allegri, însă bavarezii vor merge în cele din urmă pe mâna lui Julian Nagelsmann.

LA REPUBBLICA: ALLEGRI REVINE LA JUVENTUS ÎN VARĂ

Massimiliano Allegri (53 de ani) ar urma să revină la Juventus în vară, după ce s-ar fi înțeles cu "Bătrâna Doamnă" pentru un contract pe 3 ani, anunță La Repubblica. Tehnicianul italian ar fi refuzat oferta celor de la AS Roma și este pregătit să se întoarcă la Torino.
Italianul n-a mai antrenat din 2019, de când s-a despărțit de Juventus. În presa internațională au tot apărut zvonuri legate de revenirea sa în fotbal și de viitoarea destinație, însă niciunul nu s-a materializat până acum.
Serie A
Milan a devenit campioana Italiei, după o pauză de 11 ani
22/05/2022 LA 18:00
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29