Atalanta are un sezon mizerabil, urmând a rata prezența în Champions League, deși în ultimele sezoane formația lui Gasperini a fost o prezență constantă în cea mai puternică competiție inter-cluburi din lume.
Chiar și în contextul în care echipa a mers foarte slab, Mihăilă nu l-a convins pe Gasperini, care nu l-a băgat titular în vreun meci. În total, internaționalul nostru a evoluat puțin peste 100 de minute pentru trupa din Bergamo, astfel că va face cale întoarsă, în vară, în Serie B.
"Prestațiile lui Mihăilă nu i-au convins pe conducătorii Atalantei, care nu îl vor transfera definitiv", scriu jurnaliștii de la Sport Parma.
Serie A
Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor
15/05/2022 LA 17:55
CITEȘTE ȘI:
TOP 15 FOTBALIȘTI ALE CĂROR COTE DE PIAȚĂ AU SCĂZUT CEL MAI MULT DE LA ÎNCEPUTUL ACESTUI SEZON

Mihăilă a ratat toate șansele de a-l convinge pe Gasperini

Atalanta a plătit în iarnă 500.000 de euro pentru împrumutul românului, angajându-se că îl va transfera definitiv dacă evoluează în cel puțin 50% din partidele echipei. Nu a fost nici pe departe vorba de așa ceva, Gasperini considerându-l total nepregătit și nedându-i prea multe șanse.
Mihăilă se va întoarce în liga a doua italiană, așadar, dar e greu de crezut că Parma va avea ca obiectiv promovarea, judecând după cât de slab a evoluat în actuala stagiune. În prezent, echipa lui Man e pe 13 în clasament, dar nu are emoții privind retrogradarea.
Transferat pentru aproape 9 milioane de euro de la Craiova, în 2020, Mihăilă a avut evoluții oscilante la Parma. Per total, investiția nu s-a justificat și oficialii clubului sperau să își recupereze din banii cheltuiți, într-o perioadă în care finanțele clubului sunt în piuneze. Mihăilă are contract cu Parma până în 2025, iar împrumutul la Atalanta putea fi șansa vieții lui, în contextul în care Gasperini e un antrenor ofensiv, care dă mult credit tinerilor.
Fotbal
Bicfalvi a înscris în campionatul Rusiei, în remiza cu TSKA Moscova! Mihăilă, doar rezervă în Italia
03/04/2022 LA 16:29
Fotbal
Spectacolul din cupele europene continuă între 15 și 17 martie
14/03/2022 LA 14:44