După ce Juventus a pierdut sâmbătă la Napoli, părea ocazia perfectă pentru ca AC Milan să se distanțeze la șapte puncte de ”Bătrâna Doamnă”. O partidă aparent ușoară la Spezia îi aștepta pe elevii lui Stefano Pioli, un test mult mai ușor decât Napoli.
Cu toate acestea, realitatea a fost cu totul alta. În primul meci pentru Spezia de când clubul a fost vândut omului de afaceri american Robert Platek, echipa gazdă a controlat meciul încă de la început. Echipa a părut să confirme rezultatele recente excelente (victorii cu Sassuolo și Napoli) iar singurul motiv pentru care echipele au intrat la vestiare cu un egal alb a fost reprezentat de intervențiile excelente ale lui Donnaruma.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

Milan ar putea fi detronată de la vârful clasamentului

Milan a avut din nou probleme reale în fața unei echipe care a făcut un pressing agresiv iar rezultatele au venit pentru Spezia. În minutul 57 Agudelo a ”furat” mingea de la Bennacer, Gyasi a adus-o înapoi la Agudelo care a trimis-o la Estevez. Donnaruma s-a grăbit să iasă așa că Estevez a trimis mingea fără probleme unui Maggiore nemarcat care a îndeplinit o simplă formalitate pentru a deschide scorul.
Doar 10 minute mai târziu, Spezia a lovit din nou. O lovitură liberă a fost executată scurt pentru Baston, care a trimis oa devărată rachetă de la marginea careului la care Donnaruma nu a putut fi decât spectator.
Cu siguranță, cel puțin din punct de vedere al jocului, a fost unul dintre cele mai slabe meciuri ale Milanului din acest sezon. Astfel, echipa lui Pioli rămâne pe primul loc - însă doar temporar pentru că Inter o poate depăși cu o victorie mâine.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51