Gruparea capitolină a smuls un punct din disputa cu Verona, de pe teren propriu, scor 2-2, după ce oaspeții conduceau la capătul primelor 45 de minute cu 2-0.
Finalul a fost unul încins, după ce Roma a egalat, orice alt rezultat în afara victorii scoțându-i practic pe giallorossi din cursa pentru locul 4, ultimul care duce în preliminariile UCL.
Mourinho a intrat într-un conflict verbal cu Luca Pairetto, arbitrul meciului, nemulțumit de deciziile acestuia. Centralul nu a stat pe gânduri și l-a eliminat pe "Special", provocâncu-i acestuia un acces de furie. Mourinho a simulat cu degetele un telefon, aluzie la tatăl arbitrului, Pierluigi Pairetto. Acesta, la rândul său cavaler al fluierului, a fost condamnat în scandalul Calciopoli la 16 luni de închisoare, fiind suspendat din fotbal pentru 3 ani și jumătate.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
IERI LA 06:42
CITEȘTE ȘI:
REUS, PRESTAȚIE MAGISTRALĂ CU GLADBACH. NEAMȚUL NE ADUCE AMINTE DE FOTBALISTUL WORLD CLASS, DINAINTE DE ACCIDENTĂRI

Mourinho, cuvinte grele la adresa arbitrului partidei Roma - Verona

Portughezul nu s-a liniștit ușor: a șutat nervos într-o minge, înainte să păresească arena și, potrivit jurnalistului La Stampa, Giovanni Capuano, a adus și alte acuze la adresa arbitrului.
"După momentul eliminării, Mourinho a strigat către Pairetto: "Te-au trimis aici cu lecția învățată! Juve te-a trimis". Totul sub ochii observatorului meciului, care a scris în raport. Portughezul riscă acum să fie suspendat 3 meciuri", a scris Giovanni Capuano, de la La Stampa, pe Twitter.
Roma este pe locul 8 în Serie A, la 6 puncte de locul 4, Juventus. Fiorentina, Atalanta și Lazio sunt și ele peste formația lui Mourinho, primele două având și un meci mai puțin disputat. Ca atare, șansele ca Roma să mai prindă un loc de Champions League par în acest moemnt foarte mici.
UEFA Europa Conference League
Jose Mourinho, "sanctificat" de fanii Romei! Imagini memorabile din capitala Italiei
06/05/2022 LA 17:36
Premier League
Mourinho și Simeone se bat pentru un jucător pe care Manchester United a plătit 55 de milioane de €
04/05/2022 LA 18:59