Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho, criză de nervi la adresa arbitrului: "Te-au trimis aici cu lecția învățată! Juve te-a trimis"

Cristian Mihală

Publicat 21/02/2022 la 14:14 GMT+2

Jose Mourinho se află în centrul unui scandal în Serie A și presa italiană susține că tehnicianul Romei riscă până la trei etape de suspendare, din cauza atitudinii din partida cu Verona.

José Mourinho calcia via un pallone nel finale di Roma-Hellas Verona - Serie A 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

Gruparea capitolină a smuls un punct din disputa cu Verona, de pe teren propriu, scor 2-2, după ce oaspeții conduceau la capătul primelor 45 de minute cu 2-0.
Finalul a fost unul încins, după ce Roma a egalat, orice alt rezultat în afara victorii scoțându-i practic pe giallorossi din cursa pentru locul 4, ultimul care duce în preliminariile UCL.
Mourinho a intrat într-un conflict verbal cu Luca Pairetto, arbitrul meciului, nemulțumit de deciziile acestuia. Centralul nu a stat pe gânduri și l-a eliminat pe "Special", provocâncu-i acestuia un acces de furie. Mourinho a simulat cu degetele un telefon, aluzie la tatăl arbitrului, Pierluigi Pairetto. Acesta, la rândul său cavaler al fluierului, a fost condamnat în scandalul Calciopoli la 16 luni de închisoare, fiind suspendat din fotbal pentru 3 ani și jumătate.
CITEȘTE ȘI:

Mourinho, cuvinte grele la adresa arbitrului partidei Roma - Verona

Portughezul nu s-a liniștit ușor: a șutat nervos într-o minge, înainte să păresească arena și, potrivit jurnalistului La Stampa, Giovanni Capuano, a adus și alte acuze la adresa arbitrului.
"După momentul eliminării, Mourinho a strigat către Pairetto: "Te-au trimis aici cu lecția învățată! Juve te-a trimis". Totul sub ochii observatorului meciului, care a scris în raport. Portughezul riscă acum să fie suspendat 3 meciuri", a scris Giovanni Capuano, de la La Stampa, pe Twitter.
Roma este pe locul 8 în Serie A, la 6 puncte de locul 4, Juventus. Fiorentina, Atalanta și Lazio sunt și ele peste formația lui Mourinho, primele două având și un meci mai puțin disputat. Ca atare, șansele ca Roma să mai prindă un loc de Champions League par în acest moemnt foarte mici.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo