Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni

Cristian Mihală

Publicat 27/09/2021 la 14:12 GMT+3

Informația apărută săptămâna trecută, conform căreia Ianis Hagi este foarte aproape de AS Roma, prinde tot mai mult contur. Azi, italienii scriu că negocierile dintre Rangers și reprezentanții formației din Cetatea Eternă sunt foarte avansate.

Ianis Hagi a devenit indispensabil pentru Rangers

Credit imagine: Eurosport

Jose Mourinho a avut suficient timp să analizeze care sunt minusurile echipei sale, iar strategia pentru perioada de mercato din iarnă a fost deja făcută. "Specialul" a vorbit deja cu cei din conducerea giallorosilor despre zonele în care trebuie întărită formația din capitala Italiei și a primit promisiuni ferme că va avea parte de toată susținerea pentru realizarea mutărilor dorite.
În fruntea listei tehnicianului portughez se află Ianis Hagi, Mourinho fiind impresionat atât de calitățile de număr "10", cât și de faptul că internaționalul nostru poate evolua pe mai multe posturi și de faptul că românul lovește mingea aproape la fel de bine cu ambele picioare. În plus, Mourinho are o relație excelentă cu agenții fotbalistului și știe foarte bine cât de serios e Ianis și cât de profesionist este în afara gazonului.
CITEȘTE ȘI:

Roma, sumă impresionantă pentru transferul lui Ianis Hagi

În consecință, Roma e gata să pună la bătaie o sumă apropiată de 20 de milioane de euro, prețul pe care Rangers speră să îl ia în schimbul mijlocașului ofensiv.
"Roma a fost una dintre protagonistele din Italia în perioada de mercato și nu vrea să se oprească aici. Jose Mourinho a cerut un alt jucător ofensiv, considerând că Borja Mayoral nu mai face parte din planurile sale și va pleca din capitală în ianuarie.
Giallorossii au pus ochii pe Ianis Hagi, jucător care evoluează în Scoția, la Rangers. Negocierile dintre părți sunt foarte avansate și tânărul fotbalist, care poate juca atât ca atacant, cât și ca playmaker, poate deveni jucătorul Romei în ianuarie. Asta i-ar deschide drumul lui Mayoral către Celta Vigo", notează calciomercatoweb.it.
Ianis Hagi a fost în această vară în discuții cu Lazio pentru un transfer, dar oficialii echipei antrenate de Sarri nu au ajuns la un numitor comun cu scoțienii, considerând suma cerută de aceștia prea mare.
Ianis Hagi s-a simțit excelent în Italia în perioada 2016-2018, când a fost în lotul Fiorentinei. Chiar dacă la acel moment nu a reușit să se impună, românul e încântat de posibilitatea revenirii în Serie A, unde are de luat o revanșă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo