Fotbal
Serie A

Pep Guardiola a admis că vrea să antreneze în Italia după ce se va despărți de Man City

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

DeSebastian Ujica
08/11/2019 la 10:24

Marele meci dintre Liverpool și Manchester City va fi transmis în direct de Eurosport duminică de la ora 18.30. Partida va fi precedată de Premier League Show, emisiunea produsă de Eurosport România.

Pep Guardiola a recunoscut că e tentat de varianta de a antrena în Italia după ce perioada la Manchester City se va fi încheiat. Actualul contractul al spaniolului cu campioana Angliei din ultimii 2 ani va expira în vara lui 2021.

Deși Guardiola nu are planuri să plece de la City în viitorul apropiat, insistând că este fericit la club, el nu exclude varianta de a reveni în Italia, acolo unde a evoluat ca jucător la Brescia.

Champions League

Lucescu a vorbit, în sfârşit, despre scandalul cu Guardiola, din 2008: "O discuţie foarte tare!"

ACUM 12 ORE
Să antrenez în Italia? De ce nu? A fost o plăcere să joc acolo cu un antrenor grozav (Carlo) Mazzone (fostul manager al Bresciei). M-am simțit grozav și iubesc această țară, dar acum mă simt bine în Anglia, este un campionat grozav. Dar da, nu sunt prea bătrân

Pep Guardiola vorbește fluent limba italiană și a vorbit mereu la superlativ despre Serie A. În vară s-a speculat că ar urma să-i ia locul lui Allegri la Juventus. Guardiola a oprit imediat acel zvon: "Ai informații false, trebuie să-ți faci job-ul mai bine" i-a răspuns unui jurnalist italian când a fost întrebat în vară de venirea la Juventus.

Temeri pentru cei de la City pe Anfield

Înainte de duelul dintre Liverpool și Manchester City de pe Anfield, partidă transmisă în direct de Eurosport duminică de la ora 18.30, oficialii lui City și-au exprimat temerea că autocarul echipei poate fi prins într-o ambuscadă a fanilor lui Liverpool.

În urmă cu 2 ani, înainte de partida din UEFA Champions League dintre cele două echipe, autocarul lui City a fost distrus de obiecte aruncate de fanii lui Liverpool.

Pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple, cei de la City le-au cerut ajutorul oficialilor lui Liverpool. Astfel, Poliția din Merseyside nu va publica ruta pe care va veni autocarul lui City la partidă, spre deosebire de cum a fost în 2018.

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.

Liga

Messi, la un pas să fie coleg cu un jucător român: "Barca a vrut să ni-l dea, s-au sucit după"

20/05/2020 LA 09:29
Liga

Eto'o: "Guardiola și Mourinho au un singur lucru în comun!". Cum l-a dezamăgit Pep

18/05/2020 LA 15:45
Subiecte asemănătoare
FotbalSerie ALiverpoolJuventusMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Reacția oficialilor CSA Steaua, după ce "roș-albaștrii" au fost amenințați cu excluderea din Liga 4

PESTE O ORĂ

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT Interviu cu Mihai Rotariu

00:23:21

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe