Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Pot ajunge la nivelul lui Haaland"! Ce jucător din Serie A vrea să-i calce pe urme nervegianului

Nicu Savin

Actualizat 13/04/2021 la 16:13 GMT+3

Dusan Vlahovic, atacantul Fiorentinei, a afirmat recent despre Haaland că îl urmăreşte şi că încearcă să-i înţeleagă finalizarea, precum şi felul în care se mişcă pe teren.

Vlahovic

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Romeo Ene
El este unul dintre cei mai buni atacanți din Serie A, evoluând pentru Fiorentina. La doar 21 de ani, sârbul a marcat deja 15 goluri şi a oferit 2 assist-uri în Serie A. Într-un interviu recent acordat ziarului ‘’La Repubblica’’, atacantul în vârstă de 21 de ani, care își încheie contractul în 2023 mărturisește că își propune să ajungă precum Erling Haaland.
"Îl urmăresc. Încerc să înțeleg execuţiile acestuia și felul în care se mișcă. Apoi mă concentrez pe punctele mele forte și punctele slabe. Poate fi prematur, dar cu multă muncă, pot ajunge la nivelul lui.", a spus el, potrivit MundoDeportivo.
Dusan Vlahovic (Fiorentina) contro il Sassuolo

Ibrahimovic este marele idol al lui Vlahovic

Despre rolul său la Fiorentina, el a comentat: "Simt responsabilitatea. Ești un jucător de prim rang atunci când înscrii două goluri la vârsta mea, dar devii imediat un eșec dacă nu înscrii în două jocuri. Știu cum funcționează acest lucru, sunt concentrat și sunt cu picioarele pe pământ. Nu știu unde voi ajunge. Dar nu vreau să regret acest lucru."
"Încerc să-mi îmbunătățesc caităţile în fiecare zi. Încerc mereu diferite lucruri la antrenament. Trucul este de a repeta aceleași mișcări iar și iar. Ronaldo vrea întotdeauna să progreseze. Acesta este secretul campionilor".
În cele din urmă, el a explicat că Ibrahimovic este marele său idol. "Mi-a scris un mesaj:’’ Noroc cu toate, îți doresc bine ”. A scris-o în sârbă, limba mea. A fost singurul care a făcut-o.", a încheiat atacantul Fiorentinei.
Atacantul sârb şi-a consolidat locul de titular în echipa Fiorentinei la sfârşitul anului 2020, iar de atunci nu mai poate fi scos din primul ‘’11’’. El a marcat 15 goluri în campionat şi a intrat pe lista unor mari echipe din Europa, cum ar fi AC Milan, Arsenal, Roma, Atletico Madrid sau Leipzig. Totuşi, Milan ar avea cele mai mari şanse de a-l achiziţiona pe vârful Fiorentinei.
Lui Stefano Pioli i s-au promis mai multe întăriri în următoarea perioadă de transferuri după un sezon în care Milan s-a luptat cu şanse reale pentru câştigarea Scudetto după o bună perioadă de timp. Astfel, pentru milanezi, aducerea unui atacant reprezintă o prioritate. Vlahovic, în vârstă de 21 de ani, a fost urmărit de mai mult timp de echipa lui Pioli, însă abia acum şi-a atins adevăratul potenţial şi ar putea fi transferat de Milan.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo