Radu Drăgușin impresionează la juniorii lui Juventus! Deși are doar 18 ani, fundașul de 1.91m s-a antrenat în această vară cu Ronaldo și Buffon la echipa mare a lui campioanei Italiei. Impresarul sâu a dezvăluit pentru Digisport că viitorul său ar putea fi în Spania.
"Acum două zile vorbeam cu Monchi, de la Sevilla, pentru un jucător român. Să vedem dacă se face. Chiar l-am întrebat cum se fac transferurile la ei, mi a zis că se fac în trei: 'Patronul dă bugetul, antrenorul dă profilul de jucător pe care îl vrea și eu aleg jucătorii. Da, sunt discuții. Sunt echipe mari care se interesează de el, cred că știți despre cine e vorba, Drăgușin. Sunt anumite interese, nimic concret deocamdată. Nu vreau să dau mai multe detalii, că poate îl studiază mai mult și spun că nu-l mai vor. El are contract cu Juventus încă un an, suntem în discuții avansate cu cei de la Juventus să prelungească contractul" a spus Florin Manea

Radu Drăgușin, viitorul României

Premier League
Îl mai poate salva Haaland pe Solskjaer?
ACUM 21 ORE
Radu Drăgușin a fost component de bază al echipei U19 a celor de la Juventus în sezonul precedent, iar în ultimele săptămâni a făcut pasul la formația U23 a campioanei Italiei.
Drăgușin este unul dintre cei mai promițători tineri jucători români, iar selecționerul Adrian Mutu l-a convocat la naționala sub 21 de ani a României.
Premier League
Caz incredibil în fotbal: antrenorul care visează să fie dat afară: "Așteaptă telefonul acela mare"
IERI LA 05:29
Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
IERI LA 05:00