Radu Drăgușin impresionează la juniorii lui Juventus! Deși are doar 18 ani, fundașul de 1.91m s-a antrenat în această vară cu Ronaldo și Buffon la echipa mare a lui campioanei Italiei. Impresarul sâu a dezvăluit pentru Digisport că viitorul său ar putea fi în Spania.

"Acum două zile vorbeam cu Monchi, de la Sevilla, pentru un jucător român. Să vedem dacă se face. Chiar l-am întrebat cum se fac transferurile la ei, mi a zis că se fac în trei: 'Patronul dă bugetul, antrenorul dă profilul de jucător pe care îl vrea și eu aleg jucătorii. Da, sunt discuții. Sunt echipe mari care se interesează de el, cred că știți despre cine e vorba, Drăgușin. Sunt anumite interese, nimic concret deocamdată. Nu vreau să dau mai multe detalii, că poate îl studiază mai mult și spun că nu-l mai vor. El are contract cu Juventus încă un an, suntem în discuții avansate cu cei de la Juventus să prelungească contractul" a spus Florin Manea

Champions League
Juve speră să îl aibă pe Ronaldo pe teren cu Barcelona, chiar dacă a ieşit iar pozitiv la COVID-19
23/10/2020 LA 06:53

Radu Drăgușin, viitorul României

Radu Drăgușin a fost component de bază al echipei U19 a celor de la Juventus în sezonul precedent, iar în ultimele săptămâni a făcut pasul la formația U23 a campioanei Italiei.

Drăgușin este unul dintre cei mai promițători tineri jucători români, iar selecționerul Adrian Mutu l-a convocat la naționala sub 21 de ani a României.

Champions League
"Băieţelul cu freză şi nume de fetiţă", marea descoperire a lui Lucescu. Azi sunt faţă în faţă
20/10/2020 LA 12:27
Fotbal
Pirlo, declaraţie superbă despre Lucescu, înainte de duelul direct din Champions League
20/10/2020 LA 06:59