Radu Drăgușin impresionează la juniorii lui Juventus! Deși are doar 18 ani, fundașul de 1.91m s-a antrenat în această vară cu Ronaldo și Buffon la echipa mare a lui campioanei Italiei. Impresarul sâu a dezvăluit pentru Digisport că viitorul său ar putea fi în Spania.
"Acum două zile vorbeam cu Monchi, de la Sevilla, pentru un jucător român. Să vedem dacă se face. Chiar l-am întrebat cum se fac transferurile la ei, mi a zis că se fac în trei: 'Patronul dă bugetul, antrenorul dă profilul de jucător pe care îl vrea și eu aleg jucătorii. Da, sunt discuții. Sunt echipe mari care se interesează de el, cred că știți despre cine e vorba, Drăgușin. Sunt anumite interese, nimic concret deocamdată. Nu vreau să dau mai multe detalii, că poate îl studiază mai mult și spun că nu-l mai vor. El are contract cu Juventus încă un an, suntem în discuții avansate cu cei de la Juventus să prelungească contractul" a spus Florin Manea

Radu Drăgușin, viitorul României

Serie A
Juventus, în atenția UEFA pentru nerespectarea fair-play-ului financiar! Anunț de ultimă oră
01/12/2022 LA 18:18
Radu Drăgușin a fost component de bază al echipei U19 a celor de la Juventus în sezonul precedent, iar în ultimele săptămâni a făcut pasul la formația U23 a campioanei Italiei.
Drăgușin este unul dintre cei mai promițători tineri jucători români, iar selecționerul Adrian Mutu l-a convocat la naționala sub 21 de ani a României.
Serie A
Juventus, lovită din toate părțile! UEFA, somată de La Liga să-i sancționeze urgent pe torinezi
29/11/2022 LA 19:44
Serie A
Sky Italia: Juventus riscă retrogradarea! Ce urmează pentru "Bătrâna Doamnă" + cine o va conduce
29/11/2022 LA 08:02