Radu Drăgușin impresionează la juniorii lui Juventus! Deși are doar 18 ani, fundașul de 1.91m s-a antrenat în această vară cu Ronaldo și Buffon la echipa mare a lui campioanei Italiei. Impresarul sâu a dezvăluit pentru Digisport că viitorul său ar putea fi în Spania.

"Acum două zile vorbeam cu Monchi, de la Sevilla, pentru un jucător român. Să vedem dacă se face. Chiar l-am întrebat cum se fac transferurile la ei, mi a zis că se fac în trei: 'Patronul dă bugetul, antrenorul dă profilul de jucător pe care îl vrea și eu aleg jucătorii. Da, sunt discuții. Sunt echipe mari care se interesează de el, cred că știți despre cine e vorba, Drăgușin. Sunt anumite interese, nimic concret deocamdată. Nu vreau să dau mai multe detalii, că poate îl studiază mai mult și spun că nu-l mai vor. El are contract cu Juventus încă un an, suntem în discuții avansate cu cei de la Juventus să prelungească contractul" a spus Florin Manea

Serie A
Juventus l-a transferat definitiv pe Weston Mckennie! Câți bani vor plăti torinezii către Schalke 04
ACUM 4 ORE

Radu Drăgușin, viitorul României

Radu Drăgușin a fost component de bază al echipei U19 a celor de la Juventus în sezonul precedent, iar în ultimele săptămâni a făcut pasul la formația U23 a campioanei Italiei.

Drăgușin este unul dintre cei mai promițători tineri jucători români, iar selecționerul Adrian Mutu l-a convocat la naționala sub 21 de ani a României.

Serie A
Pirlo nu e mulțumit de convocarea lui Drăgușin la națională? Impresarul său așa crede!
28/02/2021 LA 07:15
Serie A
Drăgușin, șanse mari să debuteze ca titular în Serie A! Ce a spus Pirlo înaintea meciului cu Verona
26/02/2021 LA 14:13