Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin este urmărit de Sevilla. Fundașul de la juniorii lui Juve a fost observat de Monchi

Ion Alexandru

Actualizat 11/10/2020 la 08:06 GMT+3

Radu Drăgușin are contract cu Juventus până în 2021, iar spaniolii de la Sevilla vor să-l ademenească în La Liga. Impresarul puștiului de 18 ani a dezvăluit că Monchi îl urmărește!

Radu Dragusin

Credit imagine: Getty Images

Radu Drăgușin impresionează la juniorii lui Juventus! Deși are doar 18 ani, fundașul de 1.91m s-a antrenat în această vară cu Ronaldo și Buffon la echipa mare a lui campioanei Italiei. Impresarul sâu a dezvăluit pentru Digisport că viitorul său ar putea fi în Spania.
"Acum două zile vorbeam cu Monchi, de la Sevilla, pentru un jucător român. Să vedem dacă se face. Chiar l-am întrebat cum se fac transferurile la ei, mi a zis că se fac în trei: 'Patronul dă bugetul, antrenorul dă profilul de jucător pe care îl vrea și eu aleg jucătorii. Da, sunt discuții. Sunt echipe mari care se interesează de el, cred că știți despre cine e vorba, Drăgușin. Sunt anumite interese, nimic concret deocamdată. Nu vreau să dau mai multe detalii, că poate îl studiază mai mult și spun că nu-l mai vor. El are contract cu Juventus încă un an, suntem în discuții avansate cu cei de la Juventus să prelungească contractul" a spus Florin Manea

Radu Drăgușin, viitorul României

Radu Drăgușin a fost component de bază al echipei U19 a celor de la Juventus în sezonul precedent, iar în ultimele săptămâni a făcut pasul la formația U23 a campioanei Italiei.
Drăgușin este unul dintre cei mai promițători tineri jucători români, iar selecționerul Adrian Mutu l-a convocat la naționala sub 21 de ani a României.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo