Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Ștefan, pasă decisivă pentru Lazio, în minutul 90+2. Cum l-a numit presa italiană

Cristian Mihală

Actualizat 11/04/2021 la 19:46 GMT+3

Lazio a adus toate punctele de la Verona, scor 1-0, iar Radu Ștefan a centrat decisiv la reușita de trei puncte. Tot duminică, partida dintre Sampdoria și Napoli a fost câștigată de oaspeți cu 2-0.

Radu Ștefan, în formă maximă la Lazio

Credit imagine: Eurosport

Lazio, cu Ștefan Radu titular, a învins în deplasare pe Verona, și ocupă locul 6, cu 55 de puncte. Golul victoriei lazialilor a fost marcat în minutul 90+2, de Milimkovic-Savic, cu o lovitură de cap, din careu. Pasatorul decisiv a fost Ștefan Radu, omul care a intrat în istorie de etapa trecută, devenind jucătorul cu cele mai multe prezențe pentru formația din capitala Italiei.

Radu Ștefan, lăudat de presă

Presa din peninsulă a scris la superlativ despre fostul internațional român, în contextul în care victoria îi mai păstrează pe biancocelesti în cursa pentru un loc de Champions League, chiar dacă șansele să ajungă acolo nu sunt tocmai mari.
"Încă un meci atent în faza defensivă, la care a adăugat mingea trimisă în cross la golul câștigător. A pictat cu stângul centrarea pentru capul sârbului Milinkovic, care a favorizat fiesta la Verona. Încă o dată un senator decisiv", a scris Lalaziosiamonoi.it.
Tot azi, Sampdoria - Napoli s-a încheiat 0-2, echipa condusă de Genaro Gattuso, urcând temporar pe locul 4 în clasament, cu 59 de puncte. Golurile au fost marcate de Ruiz (min. 35) și Osimhen (min. 87).
În aceeași etapă, a 30-a, Juventus a învins pe teren propriu pe Genoa, prin golurile marcate de Kulusevki (min. 4), Morata (min. 22) și McKennie (min. 70). Golul oaspeților a fost reușit de Scamacca (min. 49). Juventus e, după 30 de jocuri, pe locul 3, la un punct de AC Milan și la 12 de Inter Milan.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo