Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Marin, elogiat în presa din Italia după Cagliari - Sassuolo 1-1: "A fost prețios!"

Cosmin Cioboata

Publicat 01/02/2021 la 15:03 GMT+2

Răzvan Marin (24 de ani) a bifat unul dintre cele mai bune meciuri ale sale de când a ajuns la Cagliari. Mijlocașul român a oferit un assist și a contribuit enorm pe faza de construcție a echipei sale, în meciul cu Sassuolo, scor 1-1, în etapa a 20-a din Serie A.

Răzvan Marin

Credit imagine: Getty Images

Răzvan Marin a avut o prestație excelentă în meciul dintre Cagliari și Sassuolo, încheiat la egalitate, scor 1-1. Formația sardă a deschis scorul în minutul 75. Răzvan Marin a centrat ideal în careu, iar Joao Pedro a reluat cu capul în plasă.
Internaționalul român a reușit să și înscrie la scorul de 0-0, dar golul a fost anulat pe motiv de offside.
Sassuolo a restabilit egalitatea în prelungiri, prin Boga, și i-a furat lui Cagliari șansa să câștige primul meci din Serie A după mai bine de două luni.

Răzvan Marin, lăudat de Gazzetta dello Sport după prestația din meciul Cagliari - Sassuolo 1-1

Grație prezenței sale în joc și a calității paselor, Răzvan Marin a primit nota 7 din partea celebrei publicații Gazzetta dello Sport - cea mai mare notă, la egalitate cu Cragno, João Pedro și Boga.
"Cel mai constant. A oferit un assist perfect și a fost cel mai precis în pase, cu 96% procentaj de reușită. A jucat mereu mingea în față și a alergat pe tot terenul", a notat gazzetta.it
Per total, Răzvan Marin a expediat 24 de pase în duelul cu Sassuolo, dintre care 23 au fost complete. De notat că, în jumătatea adversă, Răzvan a avut procentaj maxim la capitolul paselor bune.

Răzvan Marin, "cel mai activ mijlocaș al lui Cagliari", în duelul cu Sassuolo

Mijlocașul român a creat 6 ocazii pentru Cagliari, a expediat 2 centrări precise și a avut un șut blocat.
"Marin a fost prețios. Cel mai activ mijlocaș al lui Cagliari, a acționat ca un piston, înainte și înapoi, fără să obosească. A creat și pasa decisivă pentru João Pedro. Nota 7", au notat și jurnaliștii Corriere dello Sport.
Răzvan Marin a bifat 20 de apariții în actualul sezon din Serie A, reușind să înscrie un gol și să ofere 2 pase decisive. În ciuda prestațiilor promițătoare ale internaționalului nostru, Cagliari se află într-o formă teribilă, cu 13 meciuri consecutive fără victorie în campionat.
După 20 de etape, formația sardă se află pe locul 18 în Serie A, cu 15 puncte acumulate, la egalitate cu Torino, prima echipă clasată deasupra zonei retrogradării.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo